U heeft de mogelijkheid om de betaling van uw reservering pas bij aankomst in het hotel te voldoen. Maar het is ook mogelijk om de reservering direct online af te rekenen, zodat u dit bij aankomst niet meer hoeft te doen. Op deze pagina treft u meer informatie over de mogelijke betaalmethoden.

Betaling in het hotel

U kunt bij de Valk Exclusief hotels een reservering plaatsen zonder direct de betaling te voldoen*. Vervolgens kunt u bij incheck in het hotel de betaling van uw reservering voldoen. Bij de receptie kunt u uw reservering contant afrekenen, maar ook doormiddel van uw pinpas of een creditcard.

*Met uitzondering van een non refundable tarief

Betaal direct online

Ideal - iDeal 
Bij de Valk Exclusief hotels kunt u betalen met iDEAL. Kiest u voor deze betaalwijze, dan betaalt u het gevraagde bedrag online via uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven. Het betreffende hotel ontvangt van uw bank bericht dat uw reservering is betaald.

U kunt betalen met iDEAL als u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regio Bank, KNAB, Van Lanschot en Triodos Bank.

Mocht u besluiten om uw reservering, of een deel van de reservering, te annuleren, dan zal het betreffende hotel uw tegoed zo spoedig mogelijk aan u terug terugstorten.

Mastercard - Amex - Creditcard (Visa, MasterCard en American Express)
U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren. Vervolgens zorgen wij samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Uw creditcard wordt belast op het moment dat dat u de betaling voldoet.

In het geval van een creditcard autorisatie wordt er een bedrag gereserveerd op uw creditcard.

Op het moment dat u de reservering annuleert, of bij incheck in het hotel wordt dit gereserveerde bedrag weer van uw creditcard af gehaald.

Paypal Paypal
U kunt via onze beveiligde SSL procedure gemakkelijk met uw PayPal account betalen. Met PayPal hoeft u dus geen gegevens van uw bankrekening of van uw creditcard door te geven. U betaalt eenvoudig met uw e-mailadres en uw wachtwoord.

Mocht u besluiten om uw reservering, of een deel van de reservering, te annuleren, dan zal het betreffende hotel uw tegoed zo spoedig mogelijk terugstorten op uw PayPal account.