ERVAAR DE Herfst Valk Krant

ERVAAR DE *Herfst Valk Krant* - Valk Exclusief
In de Van der Valk Exclusief krant presenteren we alle hotels. De seizoenskrant staat boordevol nieuws, informatie, aanbiedingen en kortingsbonnen. Maar er is meer: de leukste uittips, het VVV-idee en regionale tips.

Na een heerlijke zomer gehad te hebben, is het tijd voor de herfst. Wel genieten wij nog van de nazomer. Als het nog even kan, zitten we nog lekker buiten en trekken desnoods nog even een trui aan. De vakantieverhalen komen meerdere keren naar voren en zo blijft de herinnering aan de zomer zoet. De herfst heeft zo zijn eigen charmes. Ik kijk toch ook wel weer uit naar de rood/oranje gekleurde bossen waar je heerlijke wandelingen door kunt maken. Of even naar het strand om uit te waaien voordat de gure winterkou weer aanwezig is.

De herfst is ook een uitstekend seizoen om er even tussenuit te gaan! Met de herfstvakantie in zicht is het een aanrader om met het gezin Van der Valk Harderwijk te bezoeken. Geniet samen met de kinderen van leuke shows in het Dolfinarium, of trek erop uit de Veluwe in. 

Bent u meer toe aan een verwenweekend weg? Bezoek dan een van onze hotels met wellness en beauty arrangementen. Al bladerend door de proefuitgave ben ik er veel tegengekomen en ik weet zeker dat u goed tot rust komt met één van de behandelingen die u kunt boeken.

De omgeving Limburg is een uitstekende omgeving om per fiets te verkennen. Bij al onze hotels kunt u al dan niet een elektrische fiets huren en er vervolgens de hele dag erop uit gaan. En… we hebben net overal nieuwe fietsen staan! De sportieveling onder ons kan er ook voor kiezen om een balletje te slaan op één van de vele golfbanen die Limburg rijk is.

Met bovenstaande aanraders zijn de vrije weekenden in de herfst al snel gevuld. Wij concentreren ons alvast op de feestdagen voor aankomende winter. Wij zijn al druk in de weer met de kerst. De kerstkrant  kunt u half oktober in onze vestigingen vinden en vanaf eind september op de hoteleigen sites. Maar laten we nog niet op de zaken vooruit lopen en eerst maar eens genieten van een heerlijke herfst!

Eveline van den Hul-van der Valk

Lees verder...