Ervaar de winterse valkkrant

Ervaar de winterse valkkrant - Valk Exclusief
In de Van der Valk Exclusief krant presenteren we alle hotels. De seizoenskrant staat boordevol nieuws, informatie, aanbiedingen en kortingsbonnen. Maar er is meer: de leukste uittips, het VVV-idee en regionale tips.

Met de feestdagen in aantocht, krijg ik weer zin in de winter. De gezelligheid van de sfeervol verlichte huizen, prachtig versierde winkeletalages en natuurlijk onze eigen versierde hotels en restaurants doen mij uitkijken naar de koude winterdagewn met als hoogtepunt de feestdagen.

De feestdagen zijn voor ons een drukke, maar gezellige periode. Wij zijn al maanden in de weer met de voorbereidingen voor de Kerst. Tijdens de Kerstdagen geniet ik enorm door te zien dat zowel onze gasten als onze medewerkers plezier hebben. Onze medewerkers verwennen onze gasten net dat een beetje extra tijdens deze speciale dagen. De gasten zijn op hun mooist gekleed en hebben een gezellige tijd met vrienden en familie in ons restaurant. Heeft u nog geen plannen voor de Kerstdagen> Reserveer nog uw tafel in één van onze restaurants. 

Na de zachte winter vorig jaar, hoop ik de schaatsen dit jaar wel uit het vet te mogen halen. Heerlijk met de fam,ilie lange schaatstochten maken. Na een koude dag vol winterpret vind ik het reuze gezellig om met z'n allen te eten en te drinken. De chef koks van onze restaurants hebben zorgvuldig een aantal seizoenproducten gekozen om een heerlijk wintermenu samen te stellen.  Geniet van de mooie wildgerechten op de kaart. Dat kan al thuis door de menukaarten te bekijken.

In de kerstvakantie of voorjaarsvakantie is het heerlijk om er even een paar dagen tussenuit te gaan. Wilt u lekker de natuur in, kies dan voor een verblijf bij onze vestigingen. Schaatsen over de Friese meren of een winterse wandeling door het prachtige Twente, lekker relaxen in de buurt van grote steden, een musical bezoeken in Limbug! Het kan allemaal deze winter. Geniet van het moois dat deze winter u brengt.

Eveline van den Hul-van der Valk

Lees verder...