ERVAAR DE ZOMERVALKKRANT

ERVAAR DE *ZOMERVALKKRANT* - Valk Exclusief
In de Van der Valk Exclusief krant presenteren we alle hotels. De seizoenskrant staat boordevol nieuws, informatie, aanbiedingen en kortingsbonnen. Maar er is meer: de leukste uittips, het VVV-idee en regionale tips.

Met smart zitten we te wachten op de lente. Eindelijk is het zover; de eerste zonnestralen gaan zich weer laten zien, de dagen worden eindelijk langer en de temperatuur wordt ook steeds aangenamer. De lente kan beginnen.

In de omgeving is het al goed te zien dat alles en iedereen zich opmaakt voor het vrolijkste seizoen van het jaar. Na een kwakkelwinter staan de eerste bomen al in bloei, de vogels hoor je steeds meer fluiten en de vroege bloembollen komen op en geven al weer kleur aan de natuur. De fietsen worden uit de schuur gehaald, schoongemaakt en gepimpd om al fietsend weer van de omgeving te genieten. Voorzichtig aan worden er al ideëen bedacht om leuke uitstapjes te organiseren voor het voorjaar en er lekker weer op uit te gaan. Het land en de natuur wordt weer levendig, er is veel te zien. Hierdoor worden stevige wandelingen en lange fietstochten extra aantrekkelijk om te ondernemen. Heerlijk uitwaaien op het strand of met de familie het bos in en zoeken naar nieuw leven en dieren die uit hun winterslaap komen. Eindelijk kunnen we weer naar buiten om van het zachte weer te genieten. De lente staat bekend om zijn lange weekenden.

Dit jaar vindt Pasen plaats op 20 en 21 april. Lekker laat in het jaar, dus het lijkt erop dat we met Pasen in ons T-shirt je de eieren kunnen gaan zoeken. Er zullen dit weekend heerlijke brunches voor u klaar staan bij de Van der Valk restaurants. Natuurlijk staan in de Van der Valk Exclusief restaurants ook weer de Live Cooking buffetten voor u klaar. Kijk verderop in deze krant voor een praktisch overzicht over wat er met de feestdagen te doen is in onze restaurants.

Ik wens u een fijn Voorjaar toe!

Eveline van den Hul-van der Valk

Lees verder...