Verras uw valentijn

Verras uw valentijn - Valk Exclusief

Sfeervol en romantisch

Ertussen uit met uw Geliefde

Valentijnsdag bij Valk Exclusief

 Ruime kamers en stijlvolle suites op unieke locaties. U overnacht in luxe en comfort.14 februari is de dag waarop de liefde gevierd wordt.
Valk Exclusief biedt u en uw valentijn vele opties om te genieten van Valentijnsdag.
 Verfijnde restaurants en gezellige hotelbars. Heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer. Geniet van een romantisch arrangement bij Valk Exclusief.
Luxe dineren, overnachten en ontbijten met uw geliefde
 Conferentiezalen en vergaderlocaties voor alle gelegenheden. Uw gasten zijn van alle gemakken voorzien. Een heerlijk diner bij uw favoriete Valk Exclusief hotel.
De Valk Exclusief hotels hebben een hemels valentijnsmenu voor u.

Valentijns diner

Romantisch dineren met Kaarslicht

Onze deelnemende Valk Exclusief hotels willen u een romantische dag geweldig maken door uw diner een hoogtepunt te maken! Reserveren kan al!

Bekijk onze valentijnsdiners
Valentijnarrangement - Valk Exclusief

Valentijn arrangement

De beste manier om uw partner te verrassen; Onze Valentijns arrangementen staan online. Vindt hier uw Valk Exclusief hotel om Valentijnsdag romantisch door te brengen.

Bekijk alle Valentijn arrangementen

Valentijns brunch 2015

Geniet en proef onbeperkt samen met uw geliefde!

Kom genieten van de zondagsbrunch rondom Valentijn in een van de deelnemende Valk Exclusief hotels en maak er iets speciaals van met uw geliefde!

Lees meer
kaartwereldvalentijn - Valk Exclusief

verras uw valentijn

Verras uw Valentijn met een gratis valentijnskaart en maak kans op een mini-vakantie. Vul uw valentijn in en ontvang ook automatisch €5,- korting op uw volgende boeking!

Verras uw Valentijn