Oud en Nieuw bij
Van der Valk

Oud en Nieuw bij</br> Van der Valk - Valk Exclusief

Bekijk onze arrangementen en activiteiten

Oud en nieuw

Niets is heerlijker dan het oude jaar af te sluiten met een heerlijk live cooking buffet of brunch. Daarom hebben wij voor u alle Sylvester activiteiten samengesteld zodat u samen met uw familie kunt genieten van de laatste dag van 2014 en 2015 fris kan beginnen!

Genieten op oudjaarsdag

Sylvester Diner

Helaas zijn alle arrangementen volgeboekt voor oud & nieuw. Om u niet teleur te stellen kunt u bij ons nog wel kamers boeken.

 

Boek een kamer
Sylvesterarrangement - Valk Exclusief

Sylvester arrangement

Op 31 december luiden wij graag samen met u het oude jaar uit met een spetterende sylvesteravond. Zo kunt u sfeervol genieten van de jaarwisseling 2014/2015. Helaas zijn alle arrangementen al volgeboekt. Wij bieden u de mogelijkheid om een kamer te reserveren bij onze hotels.

 

Boek een kamer

Live Cooking

Oud en Nieuw Live Cooking

Gelukkig Nieuwjaar! Met de feestdagen is het extra gezellig om eens met zijn naar het Live Cooking spektakel te gaan. Reserveer nu uw tafel in ons restaurant en ervaar een feestelijk begin van het nieuwe jaar met familie en vrienden!

 

Oud en Nieuw Live Cooking
OudenNieuwbrunch - Valk Exclusief

Oud & Nieuw Brunch

Gezellig met vrienden en/of familie het nieuwe jaar vieren onder het genot van een lekker hapje en drankje.Om 12:00 uur verwelkomen wij U met een champagnecocktail, waarna we ons grandioos eilandenbuffet openen.

Oud & Nieuw brunch