- Valk Exclusief
In de Van der Valk Exclusief krant presenteren we alle hotels. De seizoenskrant staat boordevol nieuws, informatie, aanbiedingen en kortingsbonnen. Maar er is meer: de leukste uittips, restaurant ID en regionale tips.

Op hockey na is voetbal in Nederland uitgegroeid tot één van de meest populaire teamsporten onder vrouwen. In de zomer van 2015 vindt alweer de zevende editie van het wereldkampioenschap vrouwenvoetbal plaats in Canada. 24 landen hebben zich gekwalificeerd en Nederland is één van deze landen. Onze OranjeLeeuwinnen richten zich ter voorbereiding op het WK vol overgave op oefenwedstrijden in binnen- en buitenland. Aan ons was de eer om eind maart deze dames in ons hotel te verwelkomen en hun overnachting en diner te verzorgen, voordat zij de volgende dag op het

vliegtuig stapten voor een oefenduel tegen IJsland. De dames hebben, geheel in stijl, geslapen in het I Am gedeelte van Hotel Schiphol A4. Tijdens hun verblijf bij ons werden zij voor een item in de TV Show door Ivo Niehe geïnterviewd in de lobby van het “I Am” gedeelte. Leuk om te zien hoe de Nederlandse vrouwen werden geïnterviewd in ons hotel!

Wij wensen u veel leesplezier!

Met gastvrije groet,

Mickey & Kristien van der Valk

Lees verder...