Ervaar de voorjaarskrant

Ervaar de voorjaarskrant - Valk Exclusief
In de Van der Valk Exclusief krant presenteren we alle hotels. De seizoenskrant staat boordevol nieuws, informatie, aanbiedingen en kortingsbonnen. Maar er is meer: de leukste uittips, het VVV-idee en regionale tips.

Kent u dat ? Dat moment dat u voor het eerst na de winter aan de lente denkt? Dat u wakker wordt en voor de eerste keer dat speciale lente vogeltje hoort tjilpen. Dat speciale gefluit waardoor u eigenlijk meteen uit bed wilt springen omdat u weet dat de lente gaat beginnen. De dagen worden weer langer, de eerste zonnestralen schijnen weer, de lammetjes worden geboren en het hele land wordt groener! Heerlijk die lente! En dit jaar een bijzondere lente voor ons, Mickey en Kristien van der Valk, want wij hebben met onze tante Eveline een gezellige krant gemaak.

Een krant boordevol tips, aanbiedingen en een heleboel Ideeën voor de leukste
minivakantie bij een van onze hotels. Mickey komt u dagelijks tegen in Hotel Schiphol, en Kristien in Hotel Heerlen. Los van het feit dat we nichtjes zijn, zijn wij ook hele goede vriendinnen. Samen zijn we altijd opzoek naar leuke dingen om te doen. Of we nu fietsen door de Veluwe, varen in Friesland, of shoppen in Maastricht, wij maken overal een feestje van. En vinden het heel leuk om voor u de komende edities van de krant te schrijven en uit te zoeken wat alle hotels en regios u te bieden hebben!

In het voorjaar worden wij ook altijd vrolijk van alle feestdagen. Wat dacht u van
een lekker uitgebreid paasontbijt, of een heerlijke paasbrunch met de hele familie. Een lang weekend weg met Hemelvaart of Pinksteren. Of denk aan een van de velen fietsevenementen die overal georganiseerd worden in de lente.

Tip: Op elke hotelpagina vindt u een eigen activiteiten kalender. Daar vindt u nog
meer leuke Ideeën voor een weekendje weg. Kijk op onze website www.valkexclusief.nl voor meer aantrekkelijke arrangementen en ideeën.
Wij wensen u veel leesplezier!

Met gastvrije groet,

Mickey & Kristien van der Valk

Lees verder...