- Valk Exclusief
In de Van der Valk Exclusief krant presenteren we alle hotels. De seizoenskrant staat boordevol nieuws, informatie, aanbiedingen en kortingsbonnen. Maar er is meer: de leukste uittips, restaurant ID en regionale tips.

Dit is de eerste editie van de Valk Exclusief krant dat ons voorbeeld en redactrice - tante Eveline – zich er niet meer mee bemoeit en dat is best een beetje eng. Ze heeft het namelijk al die jaren zo goed gedaan en ook een waanzinnig team naast zich opgebouwd! Het is dus een hele eer dat wij met dit team mogen werken. Hierbij moet je denken aan vakman Gerard Schomaker die media ademt, Louise en Esmee onze rotsen in de branding die ervoor zorgen dat “het zooitje” in het gareel blijft en het reclamebureau van Loenen die de lay-out verzorgt.

En dan is er nog onze nicht Fleur, die tijdens haar stage meehielp in de voorbereidingen van de krant. Helaas is zij nu klaar met haar studie, waardoor wij haar hier moeten
missen bij de voorbereidingen van de krant. U vindt haar nu dagelijks in Hotel Zwolle, waar zij zich naast de dagelijkse werkzaamheden in dit hotel, ook bezig houdt met de voorbereidingen voor het nieuwe Van der Valk Hotel in Enschede.

Het is een eer dat wij deze kans krijgen om als redactie van de Valk Exclusief krant aan de slag te mogen, en deze leuke (en af en toe ook lastige) taak over te mogen nemen van onze tante Eveline! Gelukkig weten we dat als we hulp of advies nodig hebben ze altijd bereikbaar is!
Wij bedanken haar heel erg graag voor alle support, begeleiding en het maken van alle mooie voorgaande kranten!

Wij bedanken ook ú voor uw interesse en het lezen van onze kranten.

Heeft u tips voor ons? Mailt u ons gerust!
Mickey@valkexclusief.nl
of Kristien@valkexclusief.nl

Wij wensen u veel leesplezier!

Met gastvrije groet,
Mickey & Kristien van der Valk

Lees verder...