- Valk Exclusief
In de Van der Valk Exclusief krant presenteren we alle hotels. De seizoenskrant staat boordevol nieuws, informatie, aanbiedingen en kortingsbonnen. Maar er is meer: de leukste uittips, restaurant ID en regionale tips.

Ook deze editie staat weer boordevol tips en inspiratie om het herfst seizoen ontspannen door te komen. In iedere provincie wordt van alles georganiseerd.
Op elke hotel pagina vindt u aan de rechterkant een overzicht van de evenementen en activiteiten rondom ieder hotel. Vanzelfsprekend hebben alle hotels weer diverse aantrekkelijke arrangementen samengesteld om voor u de leukste minivakantie te creëren!
In de zomer mogen wij in onze hotels altijd velen vakantie gasten ontvangen. Wij ontvangen veel reviews van gasten die gebruikt worden om de service van de hotels te verbeteren. Natuurlijk zitten er veelal veel lovende woorden tussen! Het geen ons aanmoedigt om het beste uit de hotels te halen.
Onderstaand wilde wij graag met u delen. Deze brief ontvingen wij per post, en daar zijn wij heel trots op. Zulke trouwe gasten met een prettige Valk-tik dat is waar wij, de Van der Valk familie, het uiteindelijk voor doen! Met veel plezier hebben wij deze editie weer voor uw samengesteld. Wij hopen dat u er net van geniet als wij!


Heeft u tips voor ons? Mailt u ons gerust!
Mickey@valkexclusief.nl
of Kristien@valkexclusief.nl

Wij wensen u veel leesplezier!


Met gastvrije groet,
Mickey & Kristien van der Valk

 

Lees verder...