- Valk Exclusief
In het Van der Valk Exclusief magazine leest u over de laatste ontwikkelingen bij de Van der Valk Exclusief hotels. In uitgebreide reportages maakt u kennis met 8 hotels en de mensen achter de schermen vertellen over hun drijfveren. Ook portretteren we leden van de Van der Valk familie.

Zomer in Nederland. Wat kan je je daarop verheugen. Hollandse zomers met het weer om ontspanning en actie te combineren. Dat maakt ons land uniek en dat geeft alle aanleiding om er samen of met gezin of met vrienden op uit te trekken. Gelukkig is er ook meer aanleiding om zonniger vooruit te kijken nu de economie iets beter lijkt te gaan. Wij zijn in onze hotels klaar voor een zomer vol actie. Met daarbij nieuwe en ook vernieuwde hotels op heerlijke locaties in alle delen van het land. Met geweldige medewerkers die u, ook deze zomer weer, heerlijk willen laten genieten. Tot slot maken we graag melding van een nieuwe actie programma voor alle restaurant gasten.

We zitten niet stil zoals u inmiddels weet en daarom even wat nieuws van het bouwfront. Met de bouw van hotels in Enschede, Oostzaan en Utrecht A12 worden inmiddels goede vorderingen gemaakt en met de bouw van Apeldoorn zal na de zomer worden begonnen. Daarna volgt Tilburg en staan er nog enkele pracht projecten op stapel. Viersterrenplus hotels met veel aandacht voor de omgeving waar ze komen. Neem bosrijk Apeldoorn of de zakelijke omgeving van de jaarbeurs in Utrecht. Altijd echter met veel aandacht voor ruimte, kwaliteit en beleving.

Met mijn vrouw Jacqueline en een vast team hebben we ons de afgelopen drie jaar intensief bezig gehouden met de verbouwingen van Hotel Maastricht en Kasteel Bloemendal in Vaals. Bouwen is geweldig, maar het is minstens zo leuk om bestaande hotels weer helemaal van deze tijd te maken en om nieuwe concepten toe te voegen. Hotel plezier om je team en om je bestaande gasten daarvan te zien genieten geeft onbetaalbare energie. U heeft allemaal wel eens wat verbouwd thuis, dus ik hoef u niet uit te leggen dat verbouwen irritaties en ergernissen opleveren, maar dat aan het einde van die rommelige periode er met veel spanning naar het eindresultaat kan worden uitgekeken. Precies zo ging het ook bij ons. Lees meer over de renovatie van Hotel Kasteel Bloemendal verder in het magazine.

We merken ook dat op Van der Valk op reviewsites hoog scoort. Op dit moment zelfs met een dikke acht als cijfer, maar we zijn ambitieus. We zijn op weg naar een negen en u kunt ons daaraan helpen. We vragen u daarom ook met klem om ons te beoordelen na uw verblijf. Als we kunnen leren laat het ons dan weten. We kunnen er niet alleen u maar nog vele andere gasten een plezier mee doen.

We hechten niet alleen waarde aan uw beoordeling maar zeker ook aan uw loyaliteit. Sinds de invoering van ons ValkLoyal programma hebben zich enorm veel gasten aangemeld. We zien dat er zeer actief wordt geboekt met de inzet van de opgebouwde korting, we zien gasten op gerote schaal genieten van andere voordelen van het programma. Profiteert u daar ook al van?

Omdat dit ValkLoyal programma erg op de kamernachten is gebaseerd gaan we nu ook alle restaurant-gasten een voordeel programma bieden. In welke vestiging u ook komt, u kunt profiteren van kinderkorting, wijnvoordeel, gerechten in actie. Live Cooking, seizoenprimeur, bar special, noem het maar en we besteden er aandacht aan. Elke maand opnieuw en we houden u graag op de hoogte. Maak snel uw restaurant ID aan.

Geniet van de zomer en veel leesplezier!

Frans Willlem Cox