Houdt u ervan om culinair verwend te worden?
Nu kunt u extra genieten! Want met veel liefde hebben onze chef koks een 7 gangen verwenmenu voor u samengesteld. Prijs is op basis van een tweepersoonsbezetting, op basis van beschikbaarheid en exclusief toeristenbelasting.
Wij kunnen rekening houden met allergiën en intoleranties.
Verder kunnen wij in de basis helaas niet van het menu afwijken. Wij hopen op uw begrip!
Het menu:
1ste gang:
Ceviche van zalm en hamachi
Zalm/limoen | gember | Japanse azijn | koriander | rode peper | rode ui
Hamachi limoen | gember | Japanse azijn | koriander | soja | rode peper | rode ui
2de gang
Oesters
Oester | frambozen vinaigrette
Oester | tempura
3de gang
Sushi en torpedo garnaal
Uramaki | zalm | mango | avocado | roomkaas | Japanse mayonaise
Uramaki | panko garnaal | mango | avocado | sriracha mayonaise | unagi
Uramaki | Black Angus beef | avocado | truffel | roomkaas | kataifideeg | unagi
Krokante sushirijst | tonijntartaar | zeezout | lente ui | rode peper | furikake mayonaise
Torpedo garnaal | limoen-muntsaus
4de gang
Steak tartaar
Mosterd | rode ui | augurk | kappertjes | truffel mayonaise | peper
5de gang
Millefeuille van rode biet
Beurre blanc | peterselie-olie
6de gang
Black Angus tournedos met eendenlever
Tournedos | gekarameliseerde peer | gebakken eendenlever | pedro ximenez saus
7de gang
Grand dessert
Chocolade truffeltaart | gekarameliseerde pecannoot
Cheesecake | witte chocolade | blauwe bessen | crumble van bastogne
Wentelteefje van suikerbrood | hangop van boerenjongens | karamelsaus
Of
Kaasplank
Chaumes | Le Marcaire | Trappisten kaas | Abdijkaas Echte Loo | balsamico stroop | vijgen jam | honingmosterddip | gember notenbrood
**Gezien het aantal gangen starten wij het menu om 17.30. Hier kan helaas niet van afgeweken worden.
**De wijnsuggesties vind u op het menu welke wij aanleveren bij incheck