Direct naar de contentDirect naar de footer

Valk Hotel Eindhoven - Best blijft bouwen

Gepubliceerd op 12 februari 2021

Ondanks de coronacrisis vordert de bouw van Valk Hotel Eindhoven - Best gestaag. De contouren van het hotel bij het viaduct over de A2 worden langzaam maar zeker zichtbaar. Het tweede Valk Exclusief hotel in Brabant hoopt medio 2022 de deuren te openen. Wij geven u een klein kijkje op de bouwplaats.

De mogelijkheden van Valk Hotel Eindhoven - Best

Er wordt nog steeds hard gewerkt op de grens van Eindhoven met Best. De bouw van Valk Hotel Eindhoven - Best ligt op schema. Marcus van der Valk: "We zijn gestart met de restaurantverdieping en er begint lijn te komen in het gebouw. De contouren van het hotel worden steeds duidelijker zichtbaar."
In het nieuwe Valk Exclusief hotel komen een bar, brasserie en à la carte restaurant met een Live Cooking gedeelte. Daarnaast zullen de gasten van de 198 luxe kamers straks ook heerlijk kunnen relaxen in de wellness met fitnessruimte. Ook wanneer u op zoek bent naar een locatie voor feesten en partijen heeft u bij Hotel Eindhoven-Best straks opties genoeg!
Op de twaalfde verdieping komt een grote skybar waar u een panoramisch uitzicht heeft over de omgeving.

Omgeving

Met het Groene Woud, recreatieplas Hanevoet en stadsstrand De IJzeren Man in de nabijheid van het hotel zijn er genoeg opties om even een frisse neus te halen. In de 'groenste stad van Nederland', zoals Eindhoven wordt genoemd, zijn ook stadsparken. Marcus: "Rond het hotel willen we deze groene trend doorzetten en er wordt gebouwd aan een tuinpaviljoen en een natuurspeeltuin."
Een groot pluspunt van het hotel is dat het op slechts tien autominuten van vliegveld Eindhoven ligt van waaruit dagelijks vluchten naar Europese bestemmingen vertrekken. "Er komen straks dan ook Park, Sleep & Fly arrangementen zodat gasten vanuit ons hotel uitgerust naar hun vakantiebestemming kunnen vliegen. De auto kan gratis worden geparkeerd en er is een shuttle service naar het vliegveld."
Marcus, die met zijn vrouw Alice ook de Valk Exclusief hotels exploiteert in Voorschoten en Apeldoorn, wijst erop dat naast het hotel de 18 holes golfbaan 'Best Golf' ligt en dat Eindhoven 'om de hoek' is: "Een gezellige, bourgondische Brabantse stad met veel winkels en musea."

U moet helaas dus nog even geduld hebben voor u kunt genieten van alle mogelijkheden die dit hotel straks te bieden heeft.

Nog niet uitgelezen?

Terug naar overzicht