Direct naar de contentDirect naar de footer
Bouwupdate Hotel De Gouden Leeuw
Bouwupdate Hotel De Gouden Leeuw

Pop-uprestaurant bij Hotel De Gouden Leeuw

Gepubliceerd op 8 maart 2022

In januari is de bouw van pop-uprestaurant de Gouden Leeuw in Voorschoten van start gegaan. Naar verwachting openen wij medio mei de deuren. Ondertussen begint de buitenzijde al op een echt pand te lijken nu het dak is geplaatst.

Het team is nu begonnen met de voorbereidingen voor de vloer binnen. Het pand is volledig elektrisch en beschikt over warmtepompen. Daarnaast is het pand recyclebaar wat betekent dat het nog op een andere locatie gebruikt kan worden, als het niet meer nodig is bij Hotel De Gouden Leeuw.

Lees ook

  • Bouwupdate Hotel Eindhoven-Best

    Bouwupdate Hotel Eindhoven-Best

    De constructie bij het viaduct over de A2 is al goed zichtbaar. Sinds de vorige update is er een hoop veranderd. We vertellen u graag wat meer over de bouw van Hotel Eindhoven-Best... Het tweede Valk Exclusief hotel in Brabant hoopt medio 2022 de deuren te openen.

    Lees verder

Open keuken

Het pop-up restaurant beschikt over ongeveer 300 zitplaatsen, inclusief een open keuken, een ruime bar en gezellige zitjes voor een kopje koffie en gebak. Wij bieden hier een ontbijt- en lunchbuffet aan, maar ook à la carte diner.

Het terras van het restaurant bevindt zich aan de zijkant van het pand, waar u uitzicht heeft over de natuurboerderij Tante Tokkie met de schapen, geiten en biggetjes. Hier vertoeft u heerlijk het onder het genot van een hapje en drankje met de ondergaande zon.

Zodra de definitieve openingsdatum bekend is, nemen wij reserveringen aan.

Onze hotels ontdekken?

Onze hotels ontdekken?

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Kosteloos annuleren tot 12.00 uur op de dag van aankomst*

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in uw favoriete hotel met de voorjaarsdeal.

Vanaf
€ 40,00
per persoon