Direct naar de contentDirect naar de footer
Bouwupdate Hotel Eindhoven-Best
Bouwupdate Hotel Eindhoven-Best

Eindhoven-Best krijgt een eigen gezicht

Gepubliceerd op 18 april 2022

Nu de bouwsteigers verdwijnen, kruipt Hotel Eindhoven-Best uit zijn hypermoderne schulp. De toekans op de tiende en elfde etage glimmen al, net als de proefkamers. Binnenkort begint de inrichting van het buitengebied.

Met het omhoog hijsen van de Van der Valk-boegbeelden bereikte Hotel Eindhoven-Best begin februari een mijlpaal. ,,Twee toekans op de tiende etage en twee op de elfde etage, zodat vanaf alle kanten te zien is dat hier een splinternieuw Valk Exclusief hotel staat,” zegt Edgar Bolwerk die de bouw van het tweede Valk Exclusief hotel in Brabant van begin tot eind begeleidt.

Exclusieve korting?

Word Valk Ambassadeur. Verras vrienden, familie en collega's met exclusieve korting voor iedere overnachting bij de Valk Exclusief hotels.

Word nu Ambassadeur

Interieur

Over het interieur wil Alice van der Valk vast verklappen: ,,Warm, ronde vormen, een beetje vintage met een saus van de seventies. We zijn nu alle materialen aan het verzamelen, zoals stoffen, hout, behang en het natuursteen. We zijn net terug uit Italië waar we marmer hebben uitgezocht voor een aantal eyecatchers straks, zoals de bar en de receptiebalie.”

Leuk detail in de kamers: voor een heerlijke ochtendview komt het bed tegenover het raam te staan. Erachter is ruimte voor het bureau en een verdekt opgesteld plekje voor de koffers. Het laatste kwartaal van het jaar zal het hotel hoogstwaarschijnlijk in volle glorie kunnen schitteren. Sommige gasten kunnen volgens Edgar niet wachten: ,,Die komen al regelmatig een kijkje nemen.”

De roestbruine ader die de badkamertegels kleurt, zal in kleur subtiel terug komen in de kamer.

De roestbruine ader die de badkamertegels kleurt, zal in kleur subtiel terug komen in de kamer.