Direct naar de contentDirect naar de footer

Update Hotel Eindhoven-Best - januari '22

Gepubliceerd op 10 januari 2022

De constructie bij het viaduct over de A2 is al goed zichtbaar. Sinds de vorige update is er een hoop veranderd. We vertellen u graag wat meer over de bouw van Hotel Eindhoven-Best... Het tweede Valk Exclusief hotel in Brabant hoopt medio 2022 de deuren te openen.

Proefkamers

Het team is druk bezig geweest met het realiseren van drie verschillende proefkamers. Denk hierbij aan een ander type behang, verschillende patronen tapijt en de manier van tegelen in de badkamers. Het 'in het echt' zien van de verschillende proefkamers helpt bij het maken van keuzes voor het interieur van de overige kamers.

Met veel plezier wordt samengewerkt met interieurbouwer Nijboer. De ideeën en moodboards – bedacht door Alice van der Valk – worden door een team van Nijboer omgezet naar sfeerimpressies, technische tekeningen en uiteindelijk het eindproduct. Zo zijn de bouwers momenteel druk bezig met het timmeren van alle kasten en bureaus in de hotelkamers. Ook zijn er ontwerpen gemaakt voor het restaurant, hotelbar en verschillende suites.

'Hotel Eindhoven-Best heeft alles'

Hotel Eindhoven-Best beschikt straks over tweehonderd luxe kamers. De grootte varieert van 40m2 tot long stay-appartementen van bijna 120m2. Deze kamers zijn van alle faciliteiten voorzien. Van vrijstaande baden tot draadloze opladers. Wilt u uzelf verwennen? Bezoek dan een van de 32 suites met allen een eigen sauna en bubbelbad. Ook aan de kinderen is gedacht. Het hotel beschikt straks over een aantal familiekamers.

Hotel Eindhoven-Best heeft straks alles in huis. Naast tweehonderd kamers, waarvan 32 suites, kunt u straks dineren in drie verschillende restaurants, vergaderen in 24 zalen, zwemmen in een 25-meterbad en genieten in 5 sauna's, 4 behandelkamers, een fitnessruimte, een skybar én een Brabantse kroeg.

De bouw ligt – op 10 januari 2022 – op schema en de opening staat gepland in het najaar van 2022.

Steden rondom onze hotels ontdekken?

Steden rondom onze hotels ontdekken?

  • 1/2x overnachting
  • 1/2x ontbijt
  • 1x driegangendiner
  • Kosteloos annuleren tot 12.00 uur op de dag van aankomst

Dat doet u met het city break-arrangement.

Vanaf
€ 82,50
per persoon