Direct naar de contentDirect naar de footer

Bouwupdate: Hotel Eindhoven-Best

Met het omhoog hijsen van de Van der Valk boegbeelden bereikte hotel Eindhoven-Best begin februari een mijlpaal. ,,Twee toekans op de 10de etage en twee op de 11de etage, zodat vanaf alle kanten te zien is dat hier een splinternieuw Valk Exclusief hotel staat,” zegt Edgar Bolwerk die de bouw van het tweede Valk Exclusief hotel in Brabant van begin tot eind begeleidt.

Over het interieur wil Alice van der Valk vast verklappen: ,,Warm, ronde vormen, een beetje vintage met een saus van de seventies. We hebben alle materialen aan het verzameld, zoals stoffen, hout, behang en het natuursteen. In Italië hebben we marmer uitgezocht voor een aantal eyecatchers straks, zoals de bar en de receptiebalie.”

"Warm, ronde vormen, een beetje vintage met een saus van de seventies."

"Warm, ronde vormen, een beetje vintage met een saus van de seventies."

Nieuwe sfeer

Ook opvallend volgens Alice: ,,We laten de populaire stalen deuren vallen om in een nieuwe sfeer te komen. Meer fijne lijnen, meer hout – bijvoorbeeld Amerikaans noten –, meer messing en een vleugje ossenbloedrood in combi met poederroze. Zo krijgt ook Hotel Eindhoven-Best zijn geheel eigen gezicht.”

Ochtendview

Leuk detail in de kamers: voor een rustgevende ochtendview komt het bed tegenover het raam te staan. Zo kunt u vanuit bed genieten van de omgeving rondom het hotel. Erachter is ruimte voor het bureau en een verdekt opgesteld plekje voor de koffers. In de badkamers vindt u een half losstaand bad en aparte douche. Ook is elke kamer voorzien van draadloze telefoonopladers en heerlijke Swiss Sense bedden.

In de badkamer vindt u een half losstaand bad en aparte douche

In de badkamer vindt u een half losstaand bad en aparte douche

Op de hoogte blijven het nieuws rondom Hotel Eindhoven-Best? Houd onze socialmediakanalen en hoteleindhovenbest.nl in de gaten.

Nog niet uitgelezen?

Terug naar overzicht