Direct naar de contentDirect naar de footer

Update Hotel Schiedam - februari '22

Gepubliceerd op 1 februari 2022

Inmiddels is de bouw van Hotel Schiedam in de slotfase beland.

'Wanneer gaan we open?'

In de slotfase van de bouw wordt iedere dag afgewogen wanneer de deuren van het gloednieuwe Schiedamse hotel open kunnen. Toen de eerste paal in mei 2019 werd geslagen, was er hoop dat de deuren halverwege 2021 open zouden gaan. Inmiddels is dit door omstandigheden toch vertraagd. Desalniettemin, zet heel het team van Hotel Schiedam zijn schouders eronder en zullen de eerste gasten naar verwachting in maart 2022 van de Schiedamse gastvrijheid mogen proeven.

Proefslaapactie

Terwijl de douchekoppen nog opgehangen moeten worden, staat de proefslaapactie klaar en worden er bij alle afdelingen nieuwe 'familieleden' aangenomen. Hotel Schiedam en haar team is onwijs trots de vlag van het prachtige familiebedrijf te dragen. Iedereen die bij Valk Exclusief werkt, draagt een steentje bij aan de naam. Die naam heeft ervoor gezorgd dat de Valk Exclusief-gasten al een tijdje aankloppen.

De directie en het team van Hotel Schiedam kunnen niet wachten om ze te ontvangen en staan te popelen om het trouwe personeel dit nieuwe hotel te laten zien. Houd daarom de website in de gaten voor een exclusieve sneak peek in Schiedam.

Proefslapen in Hotel Schiedam?