Direct naar de contentDirect naar de footer
Bouwupdate Hotel Schiedam
Bouwupdate Hotel Schiedam

Laatste hand gelegd aan Hotel Schiedam

Gepubliceerd op 14 maart 2022

Dit voorjaar zwaaien de deuren open van Hotel Schiedam. Gasten kunnen vanaf nu uitkijken naar een luxe en sfeervol verblijf in een van de 179 comfortabele kamers of suites. Mét uitzicht op de stad, de havens én de verre omtrek.

Als een van de aller duurzaamste hotels staat Hotel Schiedam al even in the picture. Het voldoet namelijk aan de hoogste BREEAM Outstanding-eisen. Nu de metershoge deuren ongeveer drie jaar na het slaan van de eerste paal opengaan, zijn de verwachtingen dan ook hooggespannen. ,,Het is een verschrikkelijk mooi hotel geworden,” verklapt Eveline van den Hul-Van der Valk.

Op dit moment is het team druk met de laatste hand leggen aan de inrichting van het hotel. ,,De begane grond waar zich de horeca bevindt, is helemaal af. Net als de kamers. Binnenkort zullen we het zwembad, een pool with a view op de zestiende etage, vol laten lopen.“

​Trots

Het team is trots op hoe alle kamers zijn geworden. Eveline: ,,De superiorkamers met hun tweepersoons bubbelbad en dubbele douches zijn bijna suites te noemen. Ook de comfort kamers en de luxe kamers hebben alles voor een riant verblijf. De laatste hebben bijvoorbeeld een ronde douche en een bad met plek voor twee.”

Voor een hapje en een drankje staat beneden, in de buurt van de open keukens, alles al gereed. ,,We verwelkomen onze gasten graag in de barista lounge, de hotelbar, het à la carte of live cooking restaurant,” aldus Eveline.

Benieuwd naar het eindresultaat? Boek het speciale openingsarrangement van Hotel Schiedam.

De omgeving van Hotel Schiedam ontdekken?

De omgeving van Hotel Schiedam ontdekken?

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x welkomstdrankje
  • 1x welkomsthapje

Maak kennis met het nieuwste Valk Exclusief hotel in Schiedam met de openingsspecial.

Vanaf
€ 57,50
per persoon