Direct naar de contentDirect naar de footer

Bouwupdate Hotel Schiedam

Gepubliceerd op 1 april

Sinds de eerste paal in mei 2019 is er al veel werk verzet op de bouwplaats van Hotel Schiedam. Inmiddels is ook het hoogste punt bereikt en is het dak op 65 meter hoogte dicht. Door de huidige maatregelen hebben we dit helaas niet écht kunnen vieren.

Het hoogste punt van het hotel is inmiddels gehaald én het dak is ook al dicht. Hier moeten we natuurlijk even bij stil staan. In andere tijden zou deze mijlpaal op grote schaal gevierd worden. Dat is nu helaas niet mogelijk, maar er zullen nog genoeg momenten volgen die hopelijk wel gevierd kunnen worden. Naast het bereiken van het hoogste punt zitten ze ook in het hotel niet stil. De eerste hand aan het zwembad is gelegd en de bouwvakkers werken hard aan de afbouw van de kamers.

Op de Facebookpagina van Hotel Schiedam houden we u op de hoogte van bouwupdate en leert u leuke weetjes over het hotel.
Wist u bijvoorbeeld dat...

  • alle ramen in het hotel uit drie lagen bestaan? Dit zorgt voor zeer sterke isolatie;
  • u vanaf de bovenste verdieping alle zeven oude Schiedamse molens kunt zien;
  • de gevel van de bovenste verdieping helemaal uit glas bestaat? Door de 56 ramen heeft u een prachtig panoramisch uitzicht;
  • het Live-Cooking restaurant een kookeiland midden op het buffet krijgt? Hierdoor kunt u de koks vanuit alle hoeken aan het werk zien;
  • Hotel Schiedam ongeveer honderdnegentig koffiemachines krijgt?

Schie you soon!

Nog niet uitgelezen?

Terug naar overzicht