Direct naar de contentDirect naar de footer

Metamorfose Hotel Schiphol A4

Gepubliceerd op 4 april 2022

Nog even en Hotel Schiphol A4 schittert volledig in zijn nieuwe verschijning. De kamers zijn zo goed als klaar, net als het restaurant, de zalen en de entree. ,,Nu gaan we verder met inrichten zodat het hotel zijn warmte en charme krijgt,” zegt Bill van der Valk.

Twee jaar nadat de kinderen van Bill de officiële eerste paal mochten slaan voor de uitbreiding van Hotel Schiphol A4 raken de bouwactiviteiten in een eindfase. De veertien etages van de splinternieuwe witte hoteltoren hebben hun basisinrichting gekregen, het ontbijtrestaurant heeft zijn deuren geopend en op de vergaderetage worden de eerste meubels naar binnen gebracht. ,,We verkeren nu duidelijk in de afbouwfase.’’

Daarmee heeft het markante hotel langs de A4 definitief een nieuwe look gekregen. Het bijna dertig jaar oude hoofdgebouw onderging daarvoor een volledige metamorfose. Een oude vleugel werd gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw. Er zijn 270 splinternieuwe ruime hotelkamers verrezen. Deze bieden volop comfort met onder meer een bubbelbad en een koelkast.

Vernieuwde entree

Ook de entree is op de schop gegaan en de bekende Van der Valk-toekan is inmiddels op de gevel gehesen. ,,We zijn heel trots op hoe de entree nu oogt.” Het vernieuwde Hotel Schiphol A4 hoopt na de zomer ‘up & running’ te zijn. Bill: ,,Maar hopelijk kunnen de nieuwe kamers al iets eerder in gebruik worden genomen.”

Het hele verhaal lezen? Het hele verhaal staat in het nieuwe nummer van het Valk Magazine, dat u in alle Valk Exclusief hotels gratis afhaalt.

De omgeving van Hotel Schiphol ontdekken?

De omgeving van Hotel Schiphol ontdekken?

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Kosteloos annuleren tot 12:00 uur op de dag van aankomst*

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in het hotel met de openingsdeal.

Vanaf
€ 57,50
per persoon