Direct naar de contentDirect naar de footer

Nieuwe wellness van Hotel Assen

Gepubliceerd op 13 juli 2021

Ook gasten van Hotel Assen kunnen binnenkort relaxen in een luxe wellness. Achter het hotel is een compleet nieuw gebouw neergezet om in alle rust te genieten van verschillende sauna’s, het zwembad en meer…

,,Dit is een enorme mooie toevoeging aan Hotel Assen,” zegt een trotse Nick van der Valk over het splinternieuwe wellnesscomplex met fitnessruimte. Het pand is een blikvanger op zich met z’n gevel van natuursteen en straks een groene dakbedekking van mos sedum. Binnen is het vooral het royale binnenzwembad dat de aandacht trekt.

‘Werkzaamheden afgerond’

Saunaliefhebbers vinden in het complex onder meer een hoge temperatuursauna waarin de geur van de geur van kruiden hangt, een lage temperatuurssauna met lichttherapie, een hamam-sauna en een zuiverende zoutsteensauna. Allemaal zeer verkwikkend voor lichaam en geest.

Hotel Assen brengt ook een hot item binnen: de sneeuwdouche. Dat geldt net zo goed voor de zogeheten float pod waarin je op zout water kunt drijven. ,,Er is een heel mooi aanbod bij elkaar gebracht in een prachtig gebouw dat voor onze hotelgasten bereikbaar is via een gang vanuit het hotel,” zegt Nick. Dezer dagen zullen de meeste werkzaamheden in en om het complex zijn afgerond. ,,Het tegelwerk gaat de eindfase in, nadat eerst het zwembad is gedaan. En ook in de sauna’s is het werk bijna af. Heel leuk om te zien hoe het complex nu zijn definitieve vorm krijgt.”

U leest het hele artikel in het nieuwe zomernummer van het Valk Magazine. Haal 'm gratis af in alle Valk Exclusief hotels.

Hotel Assen bezoeken?

Hotel Assen bezoeken?

  • 1 of 2 x overnachting in een comfort deluxe kamer met bubbelbad en regendouche
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijt
  • Late check-out tot 12.00 uur

Ontdek de nieuwe wellness en overnacht in een luxe kamer in Hotel Assen met het VIP-upgrade-arrangement.

Vanaf
€ 59,00
per persoon