Direct naar de contentDirect naar de footer

De familie van...

 • Het familiegevoel overbrengen

  Het familiegevoel overbrengen

  In de rubriek Valk & Visie in het Valk Exclusief magazine geven twee ‘Valken’ antwoord op dezelfde vragen. In de voorjaarseditie 2021 spreken we Fleur en Robbert van der Valk. Fleur runt Hotel Enschede en Robbert heeft met zijn vrouw Sigrid de leiding over Hotel Almere.

  Lees verder
 • Niet alle Valken werken in hotels

  Niet alle Valken werken in hotels

  Wil begon in de Gouden Leeuw, maar startte zijn eigen familiebedrijf in zonweringen, rolluiken en aluminium ramen dat ook werkt in opdracht van de ‘verre neven’.

  Lees verder
 • Elke dag is anders

  Elke dag is anders

  In de rubriek Valk&Visie in het Valk Exclusief magazine geven twee ‘Valken’ antwoord op dezelfde vragen. In de wintereditie 2020; Saskia van der Valk (27) runt met haar vriend Berend van der Valk Hotel Heerlen. Linsey Manusama (31) heeft met Ben van der Valk de leiding over Hotel Dordrecht.

  Lees verder
 • Werken is ook gewoon gezellig

  Werken is ook gewoon gezellig

  Elke editie van het Valk Exclusief magazine eindigt met de Uitsmijter. Hierbij leren wij meer over hoe de jonge generatie Valken tegen de hotelwereld aankijkt. We laten Ives van der Valk aan het woord.

  Lees verder
 • Doen wat ik leuk vind

  Doen wat ik leuk vind

  In elke editie van het Valk Exclusief magazine delen twee "Valken" antwoord op dezelfde vragen in Valk & Visie. In deze editie zijn Bill van der Valk van Hotel Schiphol en Adriaan van der Valk van Hotel Düsseldorf aan het woord.

  Lees verder
 • Ik kan hier zoveel dingen leren

  Ik kan hier zoveel dingen leren

  Elke editie van het Valk Exclusief magazine eindigt met de Uitsmijter. Hierbij leren wij meer over hoe de jonge generatie Valken tegen de hotelwereld aankijkt. We laten Puck van der Valk aan het woord.

  Lees verder
 • Memorabele en fijne ervaringen creëren

  Memorabele en fijne ervaringen creëren

  In elke editie van het Valk Exclusief magazine delen twee "Valken" antwoord op dezelfde vragen in Valk & Visie. In deze editie zijn Nikki van der Valk en Bridget van der Valk aan het woord.

  Lees verder
 • Ik streef altijd naar het beste

  Ik streef altijd naar het beste

  Elke editie van het Valk Exclusief magazine eindigt met de Uitsmijter. Hierbij leren wij meer over hoe de jonge generatie Valken tegen de hotelwereld aankijkt. We laten Sem van der Valk aan het woord.

  Lees verder