Direct naar de contentDirect naar de footer

Ondertussen in... Hotel Vianen ontvangt bedankje van ROC Midden Nederland

Gepubliceerd op 11 mei 2021

De familie van… ondertussen ontvangen Hotels Vianen, Houten en Utrecht een bedankje van het ROC Midden Nederland voor een bijzondere samenwerking. In de afgelopen lockdown(s) is er alles aan gedaan om stagiaires en leerlingen in dienst te houden om studievertraging te voorkomen.

Zo zijn er talloze workshops en excursies georganiseerd, zoals het mixen van de perfecte cocktails en het maken van bonbons. Ook kregen de leerlingen en stagiairs een cursus tafelbereiding en een wijncursus.

De samenwerking
De grootste leerbedrijven in de regio Midden-Nederland voor het Horeca & Toerisme College zijn Valk Exclusief hotels Vianen, Houten en Utrecht. Het Horeca & Toerisme College van ROC Midden Nederland en Valk Exclusief werken al jaren samen. Directeur van het college, Suzanne Staal, legt uit: ,,De horecabranche waar we onze studenten voor opleiden, heeft fikse klappen gekregen in deze coronatijd. Dat onze studenten een plek vonden bij Van der Valk, zegt echt iets over de samenwerking die wij met elkaar hebben.”

Voor elke opleiding, krijgen de studenten professionele begeleiding van de beste leermeesters die Valk Exclusief te bieden heeft. Suzanne noemt de samenwerking uniek door de korte lijntjes tussen stagiaires, leermeesters en docenten- en studentencoaches van de scholen. ,,We zijn open en transparant en laten elkaar letterlijk en figuurlijk in de keuken kijken. Zo leren we van elkaar.”

Toekomst
Als studenten hun opleiding bij het Horeca & Toerisme College afronden, zijn er veel mogelijkheden om bij Van der Valk door te stromen. Veel oud-studenten zijn doorgegroeid in hun functie naar leidinggevende in het restaurant of zelfstandig werkend kok.

Valk Jobs
Op zoek naar een stage? Van der Valk is één van de bekendste horecanamen in Nederland. Wij leren je in een dynamisch omgeving alle ins en outs van ons vak. Als volwaardig lid van het team werk je samen met toffe collega’s aan je diploma en til je de gastervaring naar een hoger niveau. Nieuwsgierig? Wij willen je graag ontmoeten om samen te kijken hoe je kunt groeien binnen onze familie.

Bekijk hier onze stage- en leerlingmogelijkheden