Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel de Gouden Leeuw

Gepubliceerd op 15 mei 2021

In de buurt van onze hotels is van alles te beleven. Van mooie natuur tot knusse steden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf. Deze week plannen we een dagje weg vanuit Hotel de Gouden Leeuw.

De natuurboerderij

Hotel de Gouden Leeuw is inmiddels een heus Valk-dorp geworden. Op het terrein vindt u onder andere een natuurboerderij mét pannenkoekenrestaurant en ijssalon. Tijdens uw bezoek, krijgt u een uniek kijkje in het leven van een boer. Bij dit kleinschalige boerenbedrijf staat het houden van kleinvee in een natuurlijke omgeving centraal. Dit zorgt voor een mooi gezicht. De kippen scharrelen overdag door het gras en komen 's avonds tot rust in de kippencaravan. Ook spot u schapen, varkens en ezels op het land. Vergeet bovendien niet om even te stoppen voor een ijsje of pannenkoek.

De natuurboerderij ligt op <1km afstand van het hotel.

Vlietland

Praktisch in de achtertuin van het hotel vindt u één van de grootste watersport-, recreatie- en natuurgebieden van Nederland. In het hart van Vlietland kunnen watersportliefhebbers hun geluk niet op met circa 130 hectare aan meren. In het gebied ligt ook een aquapark met watertrampolines en verschillende klim-, klauter- en glijmogelijkheden. Zo bent u een hele dag zoet. Houdt u uw voeten liever droog? Ga dan voor een wandeling door het parkachtige landschap.

Het Vlietland ligt op 2km afstand van het hotel.

Scheveningen

Wanneer we in Nederland denken aan het strand, dwalen onze gedachtes al snel af naar het Scheveningse strand met de iconische pier. Zoek een plek voor uw handdoek voor een dag vol strandplezier, struin over de gezellige boulevard of plof neer bij één van de strandtenten om te proosten op een mooie zomer.

Scheveningen ligt op 15km afstand van het hotel.

Mall of The Netherlands

Voor alle modieuze mannen en vrouwen is er eigenlijk maar één bestemming sinds maart dit jaar. Met de 280 winkels die in Westfield Mall of The Netherlands in Leidschendam te vinden zijn, zult u zeker met gevulde tassen naar huis gaan. Maar er is nog meer. Proef nieuwe smaken in de food market, ga voor ontspanning in de spa, bekijk de nieuwste films in de bioscoop of schiet wat kiekjes voor op Instagram in het selfiemuseum.

Mall of The Netherlands ligt op 5km afstand van het hotel.

Museum Voorlinden

Op een landgoed in de duinen van Wassenaar huist zich één van de leukste musea in Nederland waar de totaalbeleving van kunst, natuur en architectuur centraal staan. In het museum is een wisselende collectie in verschillende vormen te zien. Van schilderijen tot sculpturen en van video- tot installatiekunst. Geen bezoek is hetzelfde. Maar ook de permanente installaties zijn een bezoek meer dan waard. Met misschien wel als bekendste werk het zwembad waarin u over de bodem kan lopen zonder nat te worden.

Museum Voorlinden ligt op 9km afstand van het hotel.

Wassenaar

Is Scheveningen net te druk? Kies dan voor het strand van Wassenaar. Dit 8km lange strand is relatief rustig en dus dé plek om even helemaal bij te komen. In het uitgestrekte duingebied kunt u ook uitstekend wandelen.

Wassenaar ligt op 14km afstand van het hotel.

ZELF OP PAD VANUIT HOTEL DE GOUDEN LEEUW?

ZELF OP PAD VANUIT HOTEL DE GOUDEN LEEUW?

  • 1, 2 of 3 x overnachting
  • 1, 2 of 3 x ontbijt
  • Gratis annuleren tot 12:00 uur op de dag van aankomst

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in het hotel met de special deal.

Vanaf
€ 43,50
per persoon per nacht, o.b.v. 3 nachten