Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Oostzaan-Amsterdam

Gepubliceerd op 6 augustus 2021

In de buurt van onze hotels is van alles te beleven. Van mooie natuur tot knusse steden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf. Deze week plannen we een dagje weg vanuit Hotel Oostzaan-Amsterdam.

Klimpark Twiske

Het Twiske Oostzaan is het hart van de driehoek Amsterdam, Zaanstad en Purmerend. Het klimpark kent maar liefst zeven klimroutes, die u uitnodigen om van paal tot paal tussen de bomen te gaan. Gaat u voor vier meter hoog of durft u het aan om op twaalf meter hoogte te bomen door te gaan?

Klimpark Twiske ligt op 4 km afstand van het hotel.

Hembrugterrein

Het Hembrugterrein is een gebied van 42,5 hectare grond op de grens tussen Amsterdam en Zaandam. Op het terrein is er de mogelijkheid om te eten, drinken, winkelen, maar ook om een museum te bezoeken of binnen te kijken bij ambachtslieden.

Het Hembrugterrein ligt op 5 km afstand van het hotel.

Zaandam

Niet ver van het hotel ligt Zaandam, de stad die bekendstaat om de Zaanse Schans, rivier de Zaan en de jaarlijkse Dam tot Dam hardloopwedstrijd van Amsterdam naar Zaandam. Bezoek het Czaar Peterhuisje, één van de oudste huisjes van Nederland of plan een middagje winkelen.

Zaandam ligt op 5 km afstand van het hotel.

WONDR Experience

De WONDR Experience in Amsterdam is een museum vol belevenis, kleur en sensatie voor iedere leeftijd. Verschillende kamers zijn ingericht door kunstenaars: verdwaal in een wonderbaarlijke jungle of zwem in een bad vol marshmallows.

WONDR Experience ligt op 7 km afstand van het hotel.

Zaanse Schans

Ervaar zelf het oer-Hollandse gevoel op de Zaanse Schans. Van molens tot oude ambachten en de iconische groene houten huizen: op de Zaanse Schans ziet u het allemaal. Leer meer over de geschiedenis van Nederland en de Zaanstreek. Wist u bijvoorbeeld dat dit een van de eerste industriegebieden van West-Europa is?

De Zaanse Schans ligt op 10 km afstand van het hotel.

Museumplein

Het Museumplein is een plein en stadspark in het stadsdeel Amsterdam-Zuid, ten zuiden van het centrum van Amsterdam. Het plein heeft z’n naam te danken aan het Rijksmuseum, dat in 1885 werd geopend. Sindsdien hebben het Moco Museum en het Van Gogh Museum zich op het plein gevestigd.

Het Museumplein ligt op 14 km afstand van het hotel.

ZELF OP PAD VANUIT HOTEL OOSTZAAN-AMSTERDAM?

ZELF OP PAD VANUIT HOTEL OOSTZAAN-AMSTERDAM?

  • 1, 2 of 3 x overnachting in een luxe kamer
  • 1, 2 of 3 x uitgebreid ontbijt
  • Gratis annuleren tot 12:00 uur op de dag van aankomst
  • Gratis parkeren gedurende uw verblijf

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in het hotel met het 'Summer Sale'-arrangement.

Vanaf
€ 47,50
per persoon per nacht, o.b.v. 3 aaneengelosten nachten