Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Purmerend

Gepubliceerd op 10 november 2021

In de buurt van onze hotels is van alles te beleven. Van mooie natuur tot knusse steden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf. Deze week plannen we een dagje weg vanuit Hotel Purmerend.

Kinderparadijs Purmerend

Kinderparadijs Purmerend is een speelterrein verscholen tussen de bomen, het water en het riet. Het geeft de kinderen de ruimte om lekker te bewegen, maar ook terug te trekken en rustig te spelen. Ze kunnen hier spelenderwijs ontdekken en oplossingen vinden. Bijvoorbeeld het bouwen van hutten of pannenkoeken bakken op een zelfgemaakt vuurtje.

Kinderparadijs ligt op 3,3 km afstand van het hotel.

De Beemster

De Beemster is een 17e eeuwse droogmakerij die is opgezet om het bedreigende binnenwater De Beemster om te zetten in vruchtbare en winstgevende landbouwgrond. Om het meer is een stevige dijk gebouwd van 42 kilometer lang. Maar liefst 43 windmolens pompen het meer leeg. Met een bezoek aan de Beemster spot u verschillende oude herenhuizen en gezellig, authentieke dorpjes.

De Beemster ligt op 6 km afstand van het hotel.

Zaanse Schans

De Zaanse Schans is een historische buurt in de gemeente Zaanstad. Het staat bekend om de unieke houten gebouwen en industriemolens. Tegenwoordig kunt u ook het cultuurhistorisch museum 'het Zaans Museum' bezoeken en vindt u hier verschillende winkels en horecagelegenheden.

De Zaanse Schans ligt op 11 km afstand van het hotel.

Volendam

Volendam is het beroemdste vissersdorp van Nederland. Hier is het hele jaar door van alles te doen. Laat u en uw partner of uw familie in traditionele Volendamse kleding op de foto zetten of bezoek een van de drie musea die het dorp rijk is.

Volendam ligt op 12 km afstand van het hotel.

Amsterdam

Met een stedentrip naar onze hoofdstad bent u de hele dag zoet. Bezoek de authentieke winkels, bijzondere horeca en schilderachtige monumenten in De 9 Straatjes en wandel of fiets door het 935 hectare grote Amsterdamse Bos. Voor fenomenaal uitzicht kunt u naar de A'DAM LOOKOUT. Vanaf de top van het iconische gebouw heeft u 360-graden uitzicht over Amsterdam en omliggende steden.

Amsterdam ligt op 17 km afstand van het hotel.

BODY WORLDS Amsterdam

In BODY WORLDS Amsterdam ontdekt u de geheimen van het menselijk lichaam door middel van 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen. Hier krijgt u inzicht in de functies en ontwikkeling van het lichaam tot ziektes en invloed van operaties. De preparaten tonen de complexiteit, veerkracht en kwetsbaarheid van het lichaam.

BODY WORLDS Amsterdam ligt op 20 km afstand van het hotel.

Zelf op pad vanuit Hotel Purmerend?

Zelf op pad vanuit Hotel Purmerend?

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijt
  • 1x driegangenkeuzediner
  • Gratis annuleren tot 12.00 uur op de dag van aankomst

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in het hotel de Beemsterspecial.

Vanaf
€ 79,50
per persoon