Direct naar de contentDirect naar de footer

Wat te doen rond hotel Hengelo

In de buurt van onze hotels is van alles te beleven. Van mooie natuur tot knusse steden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf. Deze week plannen we een dagje weg vanuit Hotel Hengelo.

10:00

10:00

Het Lutterzand

Natuurliefhebbers opgelet: Het Lutterzand is dé plek om te verkennen tijdens uw verblijf in Hotel Hengelo. Wandel langs de rivier de Dinkel en ontdek al slingerend het gebied. Mede hierdoor vindt u zandstroken en spectaculaire afkalvingen. In het glooiende landschap wisselen dennenbomen, loofbomen, jeneverbessen, zandverstuivingen en heidevelden elkaar af.

Het Lutterzand op 23km afstand

Zelf op pad vanuit Hotel Hengelo?

Zelf op pad vanuit Hotel Hengelo?

 • 1x overnachting
 • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
 • Gratis upgrade naar een superior kamer
 • Gratis gebruik van fitness en wellnessfaciliteiten

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in het hotel met het 'VIP-upgrade'-arrangement.

Vanaf
€ 52,50
per persoon
13:00

13:00

Shoppen in Enschede

Voor een middagje winkelen kunt u zowel het centrum van Hengelo als de stad Enschede bezoeken. Met een leuke mix van warenhuizen, boetiekjes en horeca heeft de stad alles in huis voor een geslaagd dagje winkelen. Wandel door de gezellige winkelstraatjes en shop uw nieuwe zomergarderobe bij elkaar.

Het centrum van Enschede ligt op 15km afstand van het hotel.

15:00

15:00

Museum No Hero

Kijk uw ogen uit en bepaal uw eigen context van de beeldende kunst uit vijf werelddelen en vijf eeuwen kunstgeschiedenis. Alle objecten zijn gemaakt vanuit het perspectief van internationale ontwikkelingen in de wereldgeschiedenis, politiek en maatschappij.

Museum No Hero ligt op 7km afstand van het hotel.

Lees ook

17:00

17:00

tekst

20:00

20:00

tekst

Lees ook

 • De stijl van Anita Matser

  De stijl van Anita Matser

  De nieuwe generatie hotels valt op vanwege de trendy interieurs. Valk vrouwen geven er vaak hun persoonlijke touch aan. In deze aflevering vertelt Anita Matser door wie of wat zij zich laat inspireren.

  Lees verder