Direct naar de contentDirect naar de footer

Wij versieren het alvast voor u

Gepubliceerd op 25 november 2020

De decembermaand zal anders worden dan anders, dat staat vast, maar dat het minstens zo gezellig kan worden als voorheen ook. December staat in het teken van feest & gezelligheid samen!

Wij konden niet langer meer wachten en haalden de feestdagen in onze hotels, want wat is het toch altijd een fijn gevoel om alle kerstversiering weer te zien schitteren. Een moment waar wij met z’n allen enorm naar uitkijken. Gezellig met collega’s van verschillende afdelingen het hele hotel omtoveren tot een waar kerst spektakel. Het is een hele klus, maar stiekem wel de leukste klus van het jaar.

Met tientallen kerstbomen, guirlandes, sleeën en andere versiersels hebben we alle handjes hard nodig. Dozen vol met kerstballen in alle kleuren, schitterende lichtjes en zakken met sneeuw worden weer tevoorschijn gehaald en in alle hoeken van het hotel uitgestald. Elk hotel heeft zo zijn eigen stijl waardoor geen enkel bezoek hetzelfde is.

In sommige hotels, zoals Hotel Emmen, zoeken ze het hoger op tijdens het versieren! Met een steiger kunnen ze de gehele lobby een kerstjas aandoen. Kijk vooral ook even omhoog wanneer u het hotel binnenkomt om al het harde werken te bewonderen.

Op veilige wijze zoeken we de gezelligheid op

Op veilige wijze zoeken we de gezelligheid op

De glimlach zit dit jaar even verstopt onder de mondkapjes maar wij kunnen u verzekeren
dat onze collega’s bij Hotel de Gouden Leeuw met veel plezier de kerstboom hebben gevuld
met de mooiste kerstballen.

Tot de nok versierd

Tot de nok versierd

In Hotel Emmen zoeken ze het hoger op tijdens het versieren! Met een steiger kunnen ze de gehele lobby
een kerstjas aandoen. Kijk vooral ook even omhoog wanneer u het hotel binnenkomt om al het
harde werken te bewonderen.

We zoeken het hoger op

We zoeken het hoger op

in Hotel Emmen

 • Hotel Emmen

  Hotel Emmen

 • Hotel de Gouden Leeuw

  Hotel de Gouden Leeuw

 • Hotel Almere

  Hotel Almere

 • Kasteel TerWorm

  Kasteel TerWorm

 • Hotel Zwolle

  Hotel Zwolle

De glimlach zit dit jaar even verstopt onder mondkapjes maar wij kunnen u verzekeren dat onze collega’s met veel plezier de kerstbomen hebben gevuld met de mooiste kerstballen. Alles om deze feestdagen voor u weer net zo speciaal te maken als in voorgaande jaren. Omringd door de mooiste versieringen, tafels vol lekkernijen maar bovenal fijn gezelschap om het mee te vieren. Blik samen terug op dit bijzondere jaar maar kijk vooral vast vooruit naar al het moois dat 2021 ons te bieden heeft.

Of u de feestdagen nu bij ons doorbrengt of thuis met uw gezin, wij hopen dat het een kerst wordt om nooit meer te vergeten!
In 2021 ontvangen wij u graag weer met open armen in onze restaurants en hotels.

Terug naar overzicht