Direct naar de contentDirect naar de footer

Ho Ho Home Cinema

Gepubliceerd op 18 december 2020

We vieren deze kerst even anders dan normaal. Geen woonboulevard, geen schoonouders en zelfs geen brunch bij Valk dit jaar. Maar een kerst thuis heeft ook zo z'n voordelen! Wat gaat u wel doen deze kerst?

Maak de popcorn maar klaar, pak er een lekkere fleecedeken bij en binge de fijnste kerstfilms. Wij hebben onze favorieten voor u op een rijtje gezet!

The Grinch

In een sneeuwvlok ligt een magisch land waar de Who's wonen, een volkje dat verzot is op kerst. Bovenop de berg in Whoville woont de 'Grinch', een oude knorrepot die een hekel heeft aan kerst en enkel uit is op wraak op diegene die hem kwaad hebben gedaan. Op kerstavond trekt hij naar het dorp, vermomd als kerstman, om cadeautjes en kerstversiering te stelen. Kleine Cindy Lou Who probeert contact te zoeken met de 'Grinch' om erachter te komen hoe iemand zo stout kan zijn.

Beschikbaar op Netflix, Videoland & Amazon Prime

The Polar Express

Wanneer een jongen twijfelt aan het bestaan van de kerstman komt hij op kerstavond in een fantasiereis naar de Noordpool terecht. Samen met een aantal andere kinderen zal hij daar de kerstman ontmoeten. Samen beleven ze een ongelofelijk avontuur!

Beschikbaar op Netflix

The Holiday

Amanda en Iris zijn allebei toe aan een vakantie. Beide ondervinden de nodige problemen in hun liefdesleven. Om even weg te zijn van al het gezeur, ruilen ze van huis en nemen ze tijdelijk elkaars leven over.

Beschikbaar op Netflix, Videoland & Amazon Prime

Love Actually

Neem een kijkje in het liefdesleven van acht Londenaren in de aanloop naar kerst. De net verkozen premier wordt verliefd op het meisje dat hem thee brengt, terwijl zijn zus huwelijksproblemen heeft. Een vader en stiefzoon zitten in het rouwproces van de moeder wanneer de zoon verliefd wordt op een klasgenote. Zullen ze allemaal het geluk in de liefde (weer) vinden?

Beschikbaar op Videoland & Amazon Prime

Operation Christmas Drop

Congresassistente Erica Miller leeft voor haar werk, wanneer ze in opdracht van haar baas tijdens kerst naar een basis in Guam wordt gestuurd annuleert zij haar plannen met haar vader. Bij aankomst ontmoet zij kapitein Andrew Jantz, hij weet dat zij is gestuurd om de basis te sluiten nadat een artikel over Operation Christmas Drop - een oude traditie waarbij geschenken en voorraden worden gedropt bij inwoners van afgelegen eilanden - onder ogen is gekomen van het congres. Andrew is een van de piloten en de grote leider van de operatie. Laat Erica de stekker eruit trekken of weet Andrew haar van gedachte te doen veranderen?

Beschikbaar op Netflix

Merry & Bright

Kate is algemeen directeur van de zuurstokkenfabriek van haar oma in een klein stadje. Ze huurt Gabe, een consultant uit New York, in om het bedrijf toekomstbestendig te maken. Dit is nog een hele uitdaging; Kate houdt niet van veranderingen en Gabe is geen fan van kerst. Toch duurt het niet lang voor de vonk overvliegt.

Beschikbaar op Videoland

De Familie Claus

Jules Claus is geen fan van kerst. Terwijl zijn moeder moet werken, brengt Jules zijn kerstvakantie door in de speelgoedwinkel van zijn opa. Daar ontdekt hij een magische sneeuwbol waardoor hij de wereld op een andere manier gaat zien en hij langzaam maar zeker steeds meer gaat houden van kerst.

Beschikbaar op Netflix

Last Christmas

Kate heeft er grote moeite mee om de draad weer op te pakken nadat ze is hersteld van een ernstige ziekte. Door haar gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel ontstaat er steeds meer afstand tussen haar en haar familie en vrienden. Dan ontmoet ze Tom, deze charmante man laat haar voor het eerst in lange tijd weer de mooie kant van het leven zien.

Beschikbaar op Amazon Prime

Terug naar overzichtspagina