Direct naar de contentDirect naar de footer

Terugblik op een bijzonder jaar

Gepubliceerd op 30 december 2020

2020 is een jaar vol gekke wendingen geweest. Een jaar waarin wij u niet altijd hebben kunnen ontvangen op de manier die u van ons gewend bent. Daarom heeft u misschien een aantal bijzondere momenten gemist. Wij geven u graag een terugblik in de mooie momenten voor onze hotels in 2020.

Januari

Bouwen aan de toekomst

Bouwen aan de toekomst

Langs de A4 worden de eerste contouren zichtbaar van de uitbreiding van Hotel Schiphol. Op 2 januari is de sloophamer in het oude gedeelte gegaan en in het voorjaar is de eerste paal al geslagen door de kinderen van Bill van der Valk en nu wordt er hard gewerkt aan de basis van de nieuwe hotelvleugel. Het bestaande hoofdgebouw zal ook nog gedeeltelijk onder handen worden genomen zodat Hotel Schiphol weer helemaal klaar is voor de toekomst. Volgens de planning zal het vernieuwde hotel in 2022 zijn deuren openen.

Verbouwing bar

Verbouwing bar

In Hotel Dordrecht hebben ze ook niet stil gezeten. De bar is compleet vernieuwd. Kom in alle luxe en stijl even bij onder het genot van een goed glas wijn. U kunt zich natuurlijk ook laten verrassen door de barmannen met een heerlijke cocktail.

Maart

En door met de bouw van een wellness

En door met de bouw van een wellness

De verbouwing van de keuken van Hotel Hengelo was nog maar net afgerond, of er werden alweer nieuwe plannen gemaakt voor een volgende upgrade. Het hotel zat tijdens de eerste lockdown niet stil en bouwt een nieuwe wellness, iets wat al langer op het verlanglijstje stond.​ Het gebouw komt aan de achterkant, midden in de U van het hotel, vanuit het hotel te bereiken en omringd door groen. Het uitzicht op de nieuwe aangelegde tuin – eigenlijk een 'minipark' - werkt straks heerlijk rustgevend.

Alle ingrediënten voor een ontspannen verblijf

Alle ingrediënten voor een ontspannen verblijf

In maart is de bouw van de wellness in Hotel Assen gestart. In het nieuwe wellnesscomplex aan de achterzijde van het hotel komt een royaal zwembad, een fitnessruimte, vier sauna's, enkele behandelkamers en een relaxruimte met uitzicht op de bossen. Naar verwachting zal het wellnesscomplex in juli 2021 worden geopend.

April

Thuis uiteten met Valk Exclusief

Thuis uiteten met Valk Exclusief

De keukenbrigades van onze hotels vonden het erg lastig dat ze niet konden doen wat ze het allerliefste doen; de lekkerste gerechten voor u bereiden. Dat konden we natuurlijk niet zomaar laten gebeuren. Bij veel hotels hebben we de keuken toch aan het werk kunnen zetten met Valk to Go. De Valk kwaliteit, maar dan gewoon thuis!

Mei

Eerste paal en start van de bouw

Eerste paal en start van de bouw

Eind mei is de eerste paal geslagen van Hotel Eindhoven-Best. Dit wordt het tweede Valk Exclusief hotel in Noord-Brabant. Een heus designhotel met 198 luxe kamers en congres- en vergaderruimte plus een restaurant voor Live Cooking, een bar, brasserie, een wellness met fitness, een natuurspeeltuin, een tuinpaviljoen en, op de 12e en hoogste verdieping, een Skybar met een fantastisch uitzicht. Naar verwachting kunt u in het najaar van 2022 wakker worden in het lekkerste bed van Eindhoven.

Valk to Go vanaf het water

Valk to Go vanaf het water

Met een prachtige ligging aan het water kon het natuurlijk niet anders dan dat de Valk to Go gerechten ook vanaf het water beschikbaar waren. Als dat geen drijf-in is weten wij het ook niet meer.

Juni

Voor alle lekkerbekken

Voor alle lekkerbekken

In juni hebben de deuren van het nieuwste restaurant op het terrein van Hotel de Gouden Leeuw zich geopend. De nieuwe natuur- en pannenkoekenboerderij Tante Tokkie grijpt terug naar de oorsprong van het hotel. U krijgt hier een unieke kijk op het leven van de boer. U kunt hier niet alleen terecht voor pannenkoeken maar ook voor zelf gedraaid ijs.

Nieuwe aanwinst bij Hotel Harderwijk

Nieuwe aanwinst bij Hotel Harderwijk

In juni opende in Hotel Harderwijk Coci; een koffie en juice bar. Plof neer voor een gezond sapje of laat u in de watten leggen door de barista's in spé met de lekkerste koffies. Door de imposante serre is de bos beleving optimaal. U mag misschien wel knus binnen zitten, maar zo voelt het niet. En als het weer het toelaat raden wij u aan om lekker op het terras te gaan zitten.

Juli

Het hotel is geopend

Het hotel is geopend

In juli konden de deuren van ons splinternieuwe hotel op de Zuidas open. Een echte eyecatcher! Het hotel heeft niet alleen royale kamers te bieden, op de topfloor vindt u de wellness en fitness met prachtig uitzicht.
In 2021 zal ook de trendy brasserie haar deuren openen. Denk bij uw volgende citytrip naar Amsterdam dus zeker eens aan Hotel Amsterdam-Zuidas.

September

Nieuwe hotelbar

Nieuwe hotelbar

Eind augustus heeft Hotel Duiven hun compleet vernieuwde bar en gerenoveerde hotellobby geopend. Het resultaat mag er zeker zijn. Alles is compleet anders, vooral de nieuwe indeling is opvallend voor de vaste gast van het hotel. Of u nou komt voor een kop koffie met een zakelijk afspraak, of even bij wilt komen met een drankje na afloop van een dagje sightseeing, het kan er allemaal!

Hotel chique met alle vrijheid van een luxewoning

Hotel chique met alle vrijheid van een luxewoning

Toen Anita en Martin Matser de grond kochten voor Hotel Leeuwarden, stond daarop een monumentale boerderij uit 1870. Met de gemeente werd afgesproken dat er mocht worden gebouwd mits Buma State, zoals de kop-hals-rompboerderij heet, in ere zou worden hersteld. En naar onze mening is dat goed gelukt! Doordat de boerderij alles in huis heeft is dit de perfecte locatie voor een (mini)vakantie in Leeuwarden.

Oktober

Sterrendiner

Sterrendiner

Een aantal Valk Exclusief hotels hebben in het najaar de handen ineen geslagen met lokale Michellinster restaurants om zo een unieke ervaring te kunnen bieden; een echt sterrendiner gewoon in het hotel. Zo konden de chefs toch de sterren van de hemel koken en konden wij onze gasten een beleving bieden om nooit te vergeten.

November

Is het thuis te druk?

Is het thuis te druk?

Met het advies van de minister-president om zoveel mogelijk vanuit huis te werken werd het in de meeste huishoudens een drukke bedoeling. Want ook uw partner vloog thuis van de ene naar de andere call en de kinderen volgden hun lessen aan de eettafel. Dat is niet altijd even handig. Daarom hebben verschillende hotels kamers omgebouwd tot hotelwerkplek.

December

Laatste fase van de bouw

Laatste fase van de bouw

In 2020 is er hard gewerkt aan Hotel Deventer. Er zijn zonnepanelen geplaatst en tijdens de zomer is er hard gewerkt aan het luxe wellnesscentrum op de 9e etage. Alle laatste puntjes worden op dit moment nog op de i gezet om zo begin januari eindelijk de deuren te openen voor onze gasten.

Ontspannen aan de Zeeuwse kust

Ontspannen aan de Zeeuwse kust

Hotel Middelburg staat al even in de steigers maar het einde is nu echt in zicht. Voor een verfrissende duik hoeven gasten straks niet meer naar de zee, dit kan gewoon in de nieuwe wellness. Hier kunt u tevens ook een extra hotelbar vinden en wordt er nog hard gewerkt aan een nieuwe binnentuin, twee tennisbanen en een jeu-de-boulesbaan. Voorjaar 2021 zal het 'nieuwe' Valk Middelburg worden geopend.

Hotel Haarlem 2.0

Hotel Haarlem 2.0

In Haarlem zijn ze al enige tijd bezig met een complete restyling. Deze is inmiddels afgerond! Lekker een hapje eten in Restaurant Martinus, gezellig bijkletsen in Birdy's Bar of gewoon even helemaal niks in de luxe hotelkamers. Ook voor al uw zakelijke wensen kunt u terecht in dit veelzijdige hotel.

Tóch lekker samen uiteten

Tóch lekker samen uiteten

Met de sluiting van alle restaurants in Nederland moesten we even de koppen bij elkaar steken. Juist in deze tijd wilde wij een plek bieden waar u even helemaal weg kon zijn en zorgeloos kon genieten. Zo zijn de hotels begonnen met het aanbieden van het diner op de kamer. Een mooi gedekte tafel om toch samen nog een beetje de restaurant ervaring te hebben.

Onze bekende gerechten maar dan gewoon thuis

Onze bekende gerechten maar dan gewoon thuis

Ook tijdens de feestdagen wilde onze keukenbrigades maar wat graag de mooiste gerechten voor u bereiden. Aangezien wij u helaas niet in het restaurant mochten ontvangen kon u met Valk To Go thuis genieten van onze gerechten. zo konden we toch nog een beetje doen wat we het liefste doen; onze gasten ontzorgen.

In juli konden de deuren van ons splinternieuwe hotel op de Zuidas open. Een echte eyecatcher!
Het hotel heeft niet alleen royale kamers te bieden, op de topfloor vindt u de wellness en fitness met prachtig uitzicht.
In 2021 zal ook de trendy brasserie haar deuren openen.

Ook in 2021 staan wij graag weer voor u klaar, op de manier die op dat moment mogelijk is. Want ondanks dat alles even op z'n kop heeft gestaan het afgelopen jaar verandert er niks aan onze gastvrijheid.

Names alle collega's bij Valk Exclusief wensen wij u een gelukkig en sprankelend nieuwjaar.

Terug naar overzicht