Direct naar de contentDirect naar de footer

24 uur in... Hotel Maastricht

Gepubliceerd op 29 juni 2021

Het hotel kreeg in coronatijd een complete make-over. Van hotelkamers die volledig zijn gerestyled tot kersverse vergaderzalen en een brasserie. Alle renovaties zijn inmiddels afgerond en de familie Cox is klaar voor een nieuwe start. We zijn 24 uur in Hotel Maastricht.

09.00

In de nieuwe vergaderzalen worden de laatste technische zaken afgerond; het is het laatste deel van de grote renovatie. Salesmanager Kelly: ,,Met ons eigen team hebben we eerst alles gesloopt. Letterlijk alles eruit gehaald: van de vloerbedekking en het behang tot de plafonds en de leidingen. Inmiddels zijn onze vergaderzalen gloednieuw, inclusief het meubilair.”

12.30

Sinds mei zijn alle terrassen weer open. F&b-manager Eline Cox: ,,Mensen konden niet wachten om bij ons op het terras te zitten. Dat vonden we natuurlijk superfijn om te horen. Ze wisten soms sneller dan wij dat sommige maatregelen zijn versoepeld.”

14.15

Een nieuwe groep hotelgasten checkt in en heeft de keuze om een romantisch- of verjaardagspakket bij te boeken. ,,Die zijn erg in trek bij de gasten van Hotel Maastricht,” vertelt revenu-stagiaire Lisse. ,,Met name romantische pakketten worden aan de lopende band besteld.”

18.00

Het is tijd voor het diner. Souschef Jasper, die met chef-kok Maxime en souschefs Achmed en Peter de keuken runt: ,,Tijdens vakanties is het altijd heel druk. We zijn daarom al de hele dag bezig met het treffen van de voorbereidingen voor het diner.” Eén van de gerechten waar de keukenbrigade trots op is, is het dessert met honing van een lokale ondernemers: ,,Die verwerken we op verschillende manieren in het gerecht.”

21.30

En dan is het tijd voor een lekker drankje. De dag wordt afgesloten in de gloednieuwe brasserie. Overdag komen de gasten er voor een stuk ouderwets lekkere Limburgse vlaai. ’s Avonds proosten ze met de ‘Royale Martinus’ van Stadsbrouwerij Maastricht. Proost!

Er gebeurt nog veel meer in 24 uur Hotel Maastricht. U leest het in het nieuwe Valk Magazine, dat nu in alle Valk Exclusief hotels ligt.

Ontdek Hotel Maastricht!

Ontdek Hotel Maastricht!

Geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet en schuif 's avonds aan voor een lekker driegangendiner. In de tussentijd kunt u het historische centrum van de Zuid-Limburgse stad verkennen.

Boek nu het culinair arrangement:

  • 1 x overnachting
  • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x driegangendiner
  • Gratis annuleren tot 12.00 uur op de dag van aankomst

Vanaf €124,50 per persoon.

Boek nu