Direct naar de contentDirect naar de footer

In gesprek met Vivienne van den Assem

Actrice, presentatrice én 'familie van'. In de voorjaarseditie van het Valk Exclusief magazine praten we met Vivienne van den Assem in Hotel Leiden.

Met haar 37 jaar draait Vivienne al lang mee in de tv- en filmwereld. Haar carrière begon op zestienjarige leeftijd als Sophie Bergman in de soap Goudkust en daarna sleepte ze snel meer rollen in de wacht. Van Lizzy Vehmeijer in 'Onderweg naar Morgen' tot Elise Pardoel in de kinderserie 'ZOOP'. Dat laatste programma zorgde ervoor dat ze presentatrice werd. Inmiddels is ze een bekend gezicht achter de desk van RTL Boulevard.

Wat is de rol van familie en wat maakt Hotel Leiden zo'n bijzondere plek? We laten Vivienne graag zelf aan het woord.

Heb je ooit bij Van der Valk gewerkt?

Heb je ooit bij Van der Valk gewerkt?

,,Nooit. Ik heb sowieso geen horeca-achtergrond. Op een blauwe maandag werkte ik op het strand, maar ik ben geen natuurtalent. Ik denk dat de familie blij is dat ze mij niet hebben ingezet in het hotel of in het restaurant."

"Lekker eten? Daar heb ik echt helemaal niks mee."

"Lekker eten? Daar heb ik echt helemaal niks mee."

Vivienne van den Assem

Kom je vaak in Leiden?
,,Ik ben opgegroeid in de Hoekse Waard, in de buurt van Rotterdam, en destijds gingen mijn zus en ik met mijn ouders niet zo gek vaak naar Leiden. Inmiddels wonen we allemaal wat dichterbij. Opa en oma Van den Assem leven al een tijd niet meer, maar hun woonhuis tegenover het hotel blijft een bijzondere plek. Altijd als ik hen bezocht, ging ik ook naar het hotel. Deze plek zit vol herinneringen. Ik ben erg blij dat Hotel Leiden er is en dat het door familie wordt gerund. Daardoor voelt de zaak heel eigen. Het gevoel dat je hebt bij een ouderlijk huis of dat van je opa en oma.''

Kan je wat vertellen over die herinneringen?
,,Ik kan me nog een hele leuke familiedag herinneren. Met heel de familie voeren we vanaf Hotel Leiden in een grote Valk-boot naar vogelpark Avifauna. Ik vond dat als jong meisje heel bijzonder."

Heb je ooit bij Van der Valk gewerkt?
,,Nooit. Ik heb sowieso geen horeca-achtergrond. Op een blauwe maandag werkte ik op het strand, maar ik ben geen natuurtalent. Ik denk dat de familie blij is dat ze mij niet hebben ingezet in het hotel of in het restaurant."

Lees hier het volledige interview met Vivienne in de voorjaarseditie van het Valk Exclusief magazine.

  • Ook slapen in zo'n mooie suite?

    Geniet net als Vivienne van de Flora Suite in Hotel Leiden of kies voor één van de andere luxe suites bij de Valk Exclusief hotels.
    Vind de suite die helemaal aan uw wensen voldoet met onze speciale suite zoekmachine! Zoek gemakkelijk en verfijnd naar uw perfecte suite.

  • Kamer met jacuzzi

    Bij Valk Exclusief heeft u ruime keuze in kamers en suites. Zo zit uw perfecte kamer er altijd tussen. Kies bijvoorbeeld voor een kamer met een eigen jacuzzi.
    Wij hebben deze kamers voor u op een rijtje gezet!
Ook slapen in zo'n mooie suite?

Ook slapen in zo'n mooie suite?

Geniet net als Vivienne van de Flora Suite in Hotel Leiden of kies voor één van de andere luxe suites bij de Valk Exclusief hotels.

Vind de suite die helemaal aan uw wensen voldoet met onze speciale suite zoekmachine!
U kunt gemakkelijk en verfijnd zoeken naar uw perfecte suite.

Al onze hotels beschikken over één of meerdere suites met veel verschillende faciliteiten als een jacuzzi, sauna of een kingsize bed. Er komen ook verschillende thema's aan bod. Van Safari suite tot de Delft suite, er is keuze genoeg! Zo waant u zich toch nog een beetje op een verre vakantie.

Als dat geen fijn vooruitzicht is...

Direct zoeken