Direct naar de contentDirect naar de footer

Op stap in de herfstvakantie

Gepubliceerd op 1 oktober 2021

Deze herfstvakantie is er genoeg te doen in en rondom onze hotels. We helpen u graag op weg met wat tips.

Heerlijke herfst in hartje Nederland

De bladeren verkleuren en de dagen worden steeds korter. Wat valt er deze herfst in Utrecht en omgeving te beleven? De historische gebouwen in het centrum zijn mooi om te zien tijdens een wandeling in de oude binnenstad. Daarnaast is de stad een leuke locatie om te winkelen. Zit het herfstweer niet mee? Droog shoppen kunt u in winkelcentrum Hoog Catharijne. Net buiten de stad vindt u de Utrechtse Heuvelrug en prachtige landgoederen. Het Kromme Rijnpad is daarnaast misschien wel de mooiste wandelroute van Utrecht. Tijdens de wandeling van 29 kilometer komt u onder andere fruitboomgaarden tegen. Uw herfstvakantie doorbrengen in Utrecht? Boek nu het City Break-arrangement bij Hotel Utrecht, Hotel Vianen of Hotel Houten.

Het Plankenpad

Een bijzonder wandelroute vindt u bij Hotel Spier: het Plankenpad. Een wandelroute van 5,5 kilometer bestaand uit planken door het Nationaal Park Dwingelderveld. De route brengt u langs de mooiste plekjes van het park. Vervolgens eindigt u in de boslounge van het hotel, waar u kunt genieten van een warme kop thee of chocolademelk. Slaap vervolgens lekker uit in een suite. Bent u overtuigd? Boek het 'Suite Dream'-arrangement bij Hotel Spier.

Op de e-chopper door Haarlem

Bent u deze herfstvakantie in de buurt van de Vlaamse stad van Holland: Haarlem? Huur een e-chopper bij Hotel Haarlem en laat u verrassen door al het moois wat de stad en omgeving u te bieden heeft. Rij bijvoorbeeld langs de vele hofjes of de gouden winkelstraten. Stop bij de Grote of St. Bavokerk, een prachtige kruiskerk uit de middeleeuwen in Brabants gotische bouwstijl en strijk neer bij de Jopenkerk voor een Haarlems gebrouwen Jopenbiertje. Mooi meegenomen: de e-chopper is 100% elektrisch en milieuvriendelijk. U kunt de e-choppers los huren bij Hotel Haarlem of in combinatie met een arrangement bij andere Valk Exclusief hotels.

Fietsen langs ons werelderfgoed

Achthonderd kilometer. Zo lang is de fietsroute UNESCO Werelderfgoed op Hollandse bodem. Een lekker tochtje met pitstops in Valkhotels. Een plek waar u typisch Hollandse historie kunt opsnuiven, is het hier wel langs de LEk en in het polderdecor van Alblasserwaard. Negentien molens staan er nog altijd fier overeind en doen op gezette tijden hun werk. Er is een museummolen, waar je kruip door sluip door naar boven kunt en je afvraagt hoe ze hier alle kinderrijke families konden herbergen. Ooit ingezet om het water in de polders op peil te houden, tegenwoordig een mooi stukje geschiedenis. De negentien molens ontdekken? Slapen doet u bij Hotel Dordrecht met het fietsarrangement of het e-bikearrangement.

Golfen in Zeeland

Aan de rand van Middelburg en direct naast Valk Exclusief Hotel Middelburg ligt Golfbaan De Zeeuwsche. De 9-holesbaan van De Zeeuwsche in Middelburg is met veel waterpartijen en afwisselende holes zeer uitdagend. Na een goede pot golf kun u in het restaurant van het hotel genieten van een heerlijk diner en komt u tot rust in de Golfsuite of een andere kamer of suite. Boek hier uit golfarrangement bij Hotel Middelburg en kom deze herfst naar Zeeland.

Boek nu uw herfstvakantie!

Boek nu uw herfstvakantie!

Kunt u niet meer wachten om op pad te gaan in de herfstvakantie en is uw favoriete hotel hierboven niet genoemd? Boek dan nu het 'Heerlijke Herfst'-arrangement bij een deelnemend hotel naar keuze en geniet van een volledig verzorgd verblijf.

• 2 of 3x overnachting
• 2 of 3x ontbijt
• 2x driegangendiner
• verblijf in september, oktober en november
• kosteloos annuleren tot 12.00 uur op de dag van aankomst*

Vanaf €129,- per persoon
excl. citytax

Boek nu