Direct naar de contentDirect naar de footer

Lekker luxe nazomeren

Nog een paar weken en dan is de zomer weer ten einde. Niet getreurd: we hebben een paar prachtige nazomerweken in het vooruitzicht. Die zinderen nog even door. Wij geven u graag wat tips om lekker luxe na te zomeren in de vrije weekenden.

Gepubliceerd op 12 augustus 2022

Wandelen door Twente

In het oosten van Nederland kunt u heerlijk wandelen door prachtige heides, hooilanden, glooiende akkers en zeldzame veengebieden. Mooi wandelen in Overijssel doet u door het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Vergeet het schitterende Lutterzand en het Springendal niet. Voel de zon op uw gezicht en geniet met volle teugen van de nazomer. Overnachten en culinair dineren doet u bij onze hotels in Enschede, Hengelo, Zwolle en Deventer.

Fietsen door de Bollenstreek

Wie zegt dat fietsen langs de westkust alleen leuk is als alle bloemen in bloei staan, heeft het mis. Vanuit Den Haag gaan er prachtige routes door de duinen richting Leiden; een stad die het ontdekken waard is. Maak hier een wandeling langs de grachten en zet vervolgens de reis voort richting Haarlem. Vanaf hier fietst u een prachtige route naar het strand van Zandvoort. Het mooie is: u kunt de route ook in Haarlem beginnen. Bekijk hier de fietsarrangementen van Hotel Den Haag-Nootdorp, Hotel Leiden en Hotel Haarlem.

Touren door de polder

Met onze e-bikes en e-choppers maakt u makkelijk en snel een leuke tour door de Flevopolder. Zo is Emmeloord omringd door de wondermooie natuur van de Noordoostpolder. Waar aan het begin van de twintigste eeuw nog de Zuiderzee te vinden was, liggen nu dichte bossen afwisselend met bloemrijke graslanden. Liever naar Almere? Tot zondag 9 oktober vindt hier de Floriade Expo plaats: een wereldtuinbouwtentoonstelling die maar één keer per tien jaar wordt georganiseerd. Touren door Flevoland? Hier vindt u onze e-bike- en e-chopperarrangementen.

Citytrippen in Schiedam

Schiedam is de nieuwste stad op de lijst Valk Exclusief hotels. Niet alleen het gloednieuwe hotel is een bezoek waard, ook het centrum moet u gezien hebben. De stad ademt in alles de jeneverindustrie. Een stedentrip is dan ook niet compleet zonder een jeneverproeverij. Dat kan op meerdere plekken in de stad, zoals bij Jeneverie 't Spul, waar u de keuze heeft uit maar liefst 500 jenevers en 60 soorten gin. Schiedam ontdekken doet u met het 'Schiedam'-arrangement. Citytrippen in de omgeving? Bekijk het City break-arrangement bij Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk en Hotel Rotterdam-Blijdorp.

Relaxen in de wellness

Voor totale ontspanning hoeft u deze nazomer niet alleen buiten de hort op te gaan. Bij onze luxe wellness-faciliteiten bent u ook aan het juiste adres. In onze luxe wellness, verwarmde zwembaden en ruime sauna's laat u stress en spanning achter. In het Drentse Hotel Assen vindt u een gloednieuwe wellness met alle faciliteiten die u wenst. Van plan om Hotel Emmen of Hotel Spier te bezoeken? In beide hotels neemt u een heerlijke duik in het zwembad.