Direct naar de contentDirect naar de footer

De fijnste terrassen van Valk Exclusief

Gepubliceerd op 30 april 2021

Wij zijn erg blij dat we u weer op onze terrassen mogen verwelkomen. Speciaal voor u hebben wij een aantal van onze mooiste terrassen voor u op een rijtje gezet.

Kasteel TerWorm

Maar liefst twee keer behaalde het terras van Kasteel TerWorm de top 5 van de Terras Top 100 van Misset Horeca. Beide keren waren ze ook nog eens het beste terras van de provincie Limburg. Wij begrijpen wel waarom. Elke tafel heeft een prachtig uitzicht over het kasteel zelf of het groen van het landgoed. Tip: wandel na uw bezoek op het terras nog even over het landgoed om alle pracht en praal goed in u op te nemen.

Hotel Leiden

Nog zo'n terras die al eerder is geroemd in de Terras Top 100 is die van Hotel Leiden. Met een aanlegplaats direct aan de Oude Rijn is dit terras ook een geliefde plek om tijdens het varen even pitstop te maken voor een heerlijke lunch. Proost op een heerlijke zomer terwijl u geniet van het uitzicht over het water.

Hotel Wolvega

Voor een bezoek aan het strand hoeft u niet altijd naar de kustplaatsen. Het terras van Hotel Wolvega is direct gelegen aan een zwemplas. Zoek tijdens de zomer de verkoeling op en geniet daarna van heerlijke drankjes en gerechten op het terras.

Hotel Apeldoorn

Rondom Hotel Apeldoorn is een prachtige hoteltuin aangelegd. Vanaf het terras heeft u een mooi uitzicht over de tuin. Drink rustig uw drankje op en verken daarna de landschapstuin tijdens een wandeling. Bij de receptie kunt u een wandelroute of speurtocht ophalen die u naar de mooiste plekken brengt.

Hotel Harderwijk

Dankzij de ligging op de Veluwe is het terras van Hotel Harderwijk dé perfecte stop voor uw lunch of een kop koffie tijdens uw fietstocht. Maar ook tijdens een verblijf in het hotel is het goed toeven op het terras. Wilt u de omgeving op een unieke manier verkennen? Huur dan eens een e-chopper.

Hotel Sneek

Met de prachtige ligging aan het water is ook het terras van Hotel Sneek de ideale plek om even te genieten van het zonnetje. Kom bij van uw fietstocht door het Rasterhoffpark of van het verkennen van de omgeving vanaf het water.

Gezien de huidige maatregelen is het verplicht om een plekje te reserveren op onze terrassen. Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met het betreffende hotel.

Een heerlijke zomer in Nederland

Een heerlijke zomer in Nederland

Het lijkt nog ver weg, maar voor u het weet is het weer zomer. Tijd voor lange dagen met zwoele avonden op het terras. Verzeker uzelf van een plekje bij uw favoriete Valk Exclusief hotel en boek ons Hoogzomerarrangement:

  • 2 of 3 x overnachting
  • 2 of 3 x ontbijt
  • 2 x driegangendiner
  • kosteloos annuleren tot 12:00 uur op de dag van aankomst

Vanaf €129,- per persoon

excl. citytax

Boek nu