Direct naar de contentDirect naar de footer

Gezellig eropuit tijdens het voorjaar

Gepubliceerd op 24 maart 2021

De dagen worden iets langer en het voorjaarszonnetje laat zich steeds vaker zien. Er zijn gelukkig tal van mogelijkheden voor een dagje uit dit voorjaar, ook met de huidige maatregelen.

Wij geven u graag wat inspiratie!

Wandelen

Met zoveel natuur in Nederland is er altijd wel iets nieuws te verkennen. Trek uw stevigste wandelschoenen aan en ga op pad in de bossen. Boek bijvoorbeeld het wandelarrangement bij Hotel Assen. Maak de wandeling nog iets interessanter door te speuren naar dieren. Zoek vooraf op welke dieren er in het gebied wonen en houd tijdens uw wandeling uw ogen en oren goed open. Wie spot er de meeste dieren?

Fietsen

Ga eropuit in de omgeving van onze hotels tijdens een fietstocht. Dwaal uren door het groen of verken de knusse steden en dorpen. Tip: in het voorjaar staan de bollenvelden volop in bloei. Een unieke ervaring en op-en-top Nederlands beeld. Kies voor een hogere versnelling en zoek online naar een bijpassende fietspuzzeltocht. Zo ziet én leert u meer over de omgeving.

E-chopper

Tegenwoordig kunt u naast fietsen en e-bikes ook e-choppers huren bij een aantal Valk Exclusief hotels. De e-chopper is elektrisch aangedreven, heeft een actieradius van 55 kilometer en rijdt geruisloos tot 25 kilometer per uur. Voor u het weet, zoeft u van het hotel naar uw favoriete plekken.

Stadstour

Wie kent de stad nu beter dan de locals? Vraag daarom bij de receptie naar de leukste wandelingen door de stad. Laat u voeren langs prachtige streetart, historische gebouwen of gezellige stadsparken. Ga bijvoorbeeld vanuit Hotel Amsterdam-Zuidas op ontdekkingsreis door Amsterdam met de stadswandeling020. Wandel door de Jordaan en het centrum. Onderweg kunt u bij 11 lokale ondernemers stoppen voor een take-away hapje of drankje.

Huur een boot

Met vele gezellige grachten en waterrijke natuurgebieden is er eigenlijk geen betere manier om Nederland te verkennen dan vanaf het water. Huur daarom tijdens uw verblijf eens een boot of sloep in de buurt! Wilt u volledig verzorgd op pad? Boek dan het sloeparrangement van Hotel Leeuwarden. Zo ziet u de omgeving vanuit een heel nieuw perspectief.

Golfen

Voor de echte golffanaten is er niks fijners dan een ontspannen rondje op de baan. Verruil uw thuisbaan eens voor één van de andere prachtige golfbanen in Nederland. Maak er een volledige mini-break van en boek een golf arrangement bij Valk Exclusief. Wij hebben een aantal golfarrangementen voor u op een rijtje gezet.

Bent u tijdens uw verblijf bij een van onze hotels op zoek naar wat extra inspiratie? Onze receptionistes helpen u graag verder!

Boek nu uw mini-break!

Boek nu uw mini-break!

Kunt u niet meer wachten om er even tussenuit te gaan dit voorjaar en is uw favoriete hotel hierboven niet genoemd? Boek dan nu het Vrolijk Voorjaar arrangement bij een deelnemend hotel naar keuze en geniet van een volledig verzorgd verblijf.

• 2 of 3x overnachting
• 2 of 3x ontbijt
• 2x driegangendiner

Vanaf
€ 129,00
per persoon