Direct naar de contentDirect naar de footer

Achter de schermen bij het herfstnummer van het Valk Magazine

Gepubliceerd op 30 augustus 2021

Het herfstnummer van het Valk Magazine ligt bijna weer in de hotels. Fotograaf Noortje Dalhuijsen en redacteur Anneloes Schohaus gingen weer op pad om content te maken. Ze nemen ons mee voor en achter de schermen.

De tour begon in de thuisstad van Özcan Akyol in Deventer. Deze Nederlandse schrijver, columnist en televisiepresentator prijkt op de cover van dit herfstnummer. In het interview vertelt hij onder andere over zijn liefde voor Deventer en het slapen in hotels. Ook vertelt Hedwig van der Valk over haar interieursmaak en vertelt 88-jarige vaste gast meneer Leeflang waarom hij zo graag bij Hotel Den Haag-Nootdorp komt. Daarover later meer...

Stedentrip Haarlem

Met e-choppers zijn gasten van Valk Hotel Haarlem binnen vijf minuten in het historische centrum. Mathilde Matser, vierde generatie Van der Valk, laat haar favoriete plekken zien, samen met collega's Yvar en Manon in de Noord-Hollandse stad. Vanaf het hotel touren we door het Frederikspark naar het centrum van de stad. Na een ochtend bezienswaardigheden bezoeken, strijken we neer bij Franse bistro Toujours, waar we opladen met heerlijke sushi. Na een wandeling door de hofjes en de winkelstraten van de stad eindigen we bij de Jopenkerk. Een bijzondere locatie, want in de kerk bevindt zich de brouwerij van het Jopenbier. Proost!

Valken in België

In deze herfsteditie is ook een interview te lezen met Bob en Ben Wohrmann, twee broers van de Valkentak in België. Bob en Ben Wohrmann zijn kleinkinderen van An Wohrmann-Van der Valk en haar man Ben Wohrmann en verantwoordelijk voor Valk Hotels Nivelles-Sud en Charleroi. Hun twee broers Mathieu en Marco runnen Valk hotels Verviers en Mons. Op een zonnige middag komt het team aan bij Hotel Nivelles-Sud. Het is een nationale feestdag in België en dat is aan de gezelligheid in en rondom het hotel te zien. Na een goede nachtrust, krijgt het team in de ochtend een rondleiding door het hotel. Bob en Ben vertellen vervolgens over de familieconnectie en de zaken in een splinternieuwe vergaderzaal. Daarna worden de foto's gemaakt in de hotelbar. Het is nog steeds feest in België dus na een dag op pad prikken ze een graantje mee.

24 uur Hotel Akersloot

Voor de rubriek '24 uur in' zijn Noor en Anneloes in Hotel Akersloot. Met elke dag vers gebak uit eigen bakkerij, de nieuwe vergaderverdieping, het champagne-ontbijt en de nieuwe Pink suite is dat zeker geen straf. Het team kijkt achter de schermen mee bij chef de partie Pawel van der Molen, die bezig is met een bruidstaart en bubbelt mee met een stel dat net is ingecheckt in de gloednieuwe Pink suite. Of ze op de foto wilden? "Natuurlijk!"

Dit en nog veel meer leest u in het nieuwe herfstnummer van het Valk Magazine, dat binnenkort is af te halen in alle Valk Exclusief hotels.

Onze hotels ontdekken?

Onze hotels ontdekken?

Boek dan nu het 'Heerlijke Herfst'-arrangement:

  • -2/3 overnachting in een standaard kamer
  • -2/3 driegangendiner in het restaurant
  • -2/3x uitgebreid ontbijtbuffet
  • -Gratis toegang tot zwembad, fitness en wellness
  • -Kosteloos annuleren tot 12:00 op de dag van aankomst

Vanaf €129,- per persoon.