Direct naar de contentDirect naar de footer
'Mocro Maffia' in Hotel Akersloot
'Mocro Maffia' in Hotel Akersloot

​Oh boy, dealers in de linnenkamer...

Gepubliceerd op 9 maart 2022

Hé, is dat een Valk Exclusief-suite? Wie goed oplet, ziet regelmatig de binnenste contouren van het Noord-Hollandse Hotel Akersloot voorbij schieten in de hitserie Mocro Maffia.

​Welkom in seizoen vier van een van de populairste Videoland-series van dit moment. ‘Mocro Maffia’ gaat over een drugsoorlog in de Nederlandse onderwereld. ,,Voor de serie werd altijd veel gefilmd in Duitsland maar corona maakte dat allemaal wat lastiger. De stijl van Hotel Akersloot bleek echter goed in het plaatje te passen,” vertelt Cornelie Rol van Hotel Akersloot.

Waar kamers en vergaderruimtes normaal gesproken mooi aangekleed en spic & span worden verhuurd, daar was nu het verzoek om dit juist niet te doen. Cornelie: ,,Zalen moeten in de serie vooral rommelig ogen. Nee, zo zien we de zalen niet vaak, haha.”

Lees ook

Spannend

Romano (Mandela Wee Wee), Potlood (Nasrdin Dchar) en hun hulpjes zochten elkaar in de late avonduurtjes onder meer op in de hotelkeuken. Serieuze gesprekken tussen de hoofdrolspelers vonden deels plaats in een suite en vanuit de expeditie-ruimte beneden werd een personage vanuit een auto naar binnen gesleurd.

Meest spannende scène echter was volgens Cornelie het moment waarop mannen met bivakmutsen en gewapend met mitrailleurs onverwacht in de gang van de eerste etage opdoken. ,,Dat was even schrikken voor hotelgasten die net kwamen aanlopen of hun deur openden, maar gelukkig konden we direct uitleggen dat er niet echt iets aan de hand was.”

Bron foto: RTL

Dit en nog veel meer leest u in het lentenummer van het Valk Magazine, dat u afhaalt in alle Valk Exclusief hotels.

Hotel Akersloot ontdekken?

Hotel Akersloot ontdekken?

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van zwembad, wellness en fitness

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in het hotel met de voorjaarsdeal.

Vanaf
€ 52,50
per persoon