Direct naar de contentDirect naar de footer
Achter de schermen
Achter de schermen

bij illusionist Hans Klok

24 uur

Hotel Maastricht door...

Stedentrip Deventer

is niet af zonder Deventer Koek

Achter de schermen - Valk Magazine zomer 2021

Gepubliceerd op 15 juni 2021

Het zomernummer van het Valk Magazine ligt bijna weer in de hotels. Fotograaf Noortje Dalhuijsen en redacteur Anneloes Schohaus gingen weer op pad om content te maken. Ze nemen ons mee voor en achter de schermen.

Interview met: illusionist Hans Klok

In dit zomernummer leest u een interview met the fastest magician in the world: Hans Klok. Voor het interview reizen Noor en Anneloes af naar Hotel Akersloot. De sfeervol ingerichte bar van het hotel is de perfecte locatie voor een interview en fotoshoot met als thema ‘The Godfather’. Acteur Marlon Brando hangt niet voor niets als Don Corleone in de bar.

Vol enthousiasme komt Hans aan bij Hotel Akersloot. Onder het genot van een bakkie koffie vertellen Noor en Anneloes het idee voor de foto’s. Hans brengt zijn gouden lokken in model en de rum en sigaren zijn uit de kast gehaald. Klaar om te shooten. Na afloop is het tijd voor het interview. Lees alles wat hij te vertellen heeft in het aankomende zomernummer met Hans op de cover…

24u Hotel Maastricht

Een week later zijn Noor en Anneloes in Hotel Maastricht voor de rubriek 24u Maastricht. Het hotel kreeg in coronatijd een complete make-over. Eline en Carlijn Cox nemen het duo de hele dag mee op stap. Ze laten alles zien: van het ontbijt en de gloednieuwe vergaderzalen tot aan de splinternieuwe brasserie. Terwijl Anneloes in gesprek gaat met het personeel, maakt Noortje foto's. De dames zijn hier niet alleen voor 24u Maastricht, maar ook voor een interview met Jacqueline Cox-Van der Valk en interieurontwerper Ineke Roosen. Zij verschijnen dit nummer in de rubriek De Stijl Van...

Stedentrip Deventer

De week wordt afgesloten met een bezoek aan Deventer: de stad waar het nieuwste Valk Exclusief hotel is gevestigd. Noor en Anneloes ontdekken de stad en onderzoeken wat er allemaal te doen is. De ochtend begint met een goede kop koffie bij koffiezaakje Coffee Together. Gelijk een échte aanrader: hier serveren ze de beste koffie van de stad. Ze krijgen wat tips van de eigenaar en komen van alles onderweg tegen: van de Deventer Koekwinkel tot de grote Lebuïnuskerk met prachtig uitzicht over de stad. In de pauze genieten ze van een werkelijke sushiboot bij restaurant NR11 en eindigen de dag op de Brink bij biercafé de Heks. Tijd voor ontspanning.

Er is meer...

Het nieuwste Valk Magazine staat boordevol fijne verhalen om te lezen. Zo spreekt de redactie met vaste gasten uit Hotel Houten die groot fan zijn van Valk to go, culinair recensent Ton de Zeeuw proeft in Hotel Leiden en we geven u updates over de bouw van Hotel Eindhoven-Best, de aanbouw van Hotel Middelburg en de wellness van Hotel Assen.

Veel leesplezier!

Nog niet uitgelezen?

Terug naar overzicht