Direct naar de contentDirect naar de footer

Thuis brunchen, maar dan wel op z'n Valks

Gepubliceerd op 16 juli 2021

Rien en Lia van der Vliet uit Nieuwegein namen de ‘Van der Valk-ervaring’ het afgelopen jaar mee naar huis. Sinds de lancering van de Valk to go-brunchboxen hebben ze er niet één gemist.

Rien en Lia van der Vliet noemen zichzelf echte ‘Valk mensen’. In 1972 trouwden ze in Hotel De Biltsche Hoek en sindsdien zijn ze regelmatig bij de toekan te vinden. Het echtpaar komt uit Nieuwegein en is dan ook erg bekend bij de Utrechtse Valk Hotels. Vanaf de opening van Hotel Houten in 2008 lunchen ze daar wekelijks met z’n tweeën of met familie.

Rien: ,,De keuken van Hotel Houten vinden wij het lekkerst. Daarnaast lopen hier altijd gezellige jongens en meiden in de bediening.” Lia voegt toe: ,,We worden hier iedere keer gastvrij ontvangen. Als iets niet prettig verloopt, dan regelen ze telkens wat anders. Alles kan bij Van der Valk.”

Thuis brunchen op z’n Valks

Toen de horeca dicht ging vanwege het coronavirus, was het stel naar eigen zeggen ‘ontheemd’. Rien: ,,We konden hier niet meer terecht. Op mijn zeventigste verjaardag heb ik het hotel gebeld om te vragen of we sushi konden krijgen, maar dat was toen niet mogelijk. Een maand later kon het gelukkig wel. Toen zijn we begonnen met het bestellen van Valk to go-boxen.”

Rien en Lia halen wekelijks sushi bij het Valk hotel, maar daar blijft het niet bij. Elke feestdag is er namelijk een nieuwe brunchbox. Ze maken er een ritueeltje van: ,,’s Middags starten we met de koude gerechten en ’s avonds schuiven we de warme gerechten in de oven. Een lekker makkelijke dag mét lekker eten.”

U leest het hele artikel in het nieuwe zomernummer van het Valk Magazine. Haal 'm gratis af in alle Valk Exclusief hotels.

Valk Voor Thuis brunchbox bestellen?

Valk Voor Thuis brunchbox bestellen?

  • Luxe van Valk Exclusief bij u thuis
  • Uitgebreid brunchen en dineren
  • Gemakkelijk en veilig te bestellen
  • Gratis gekoelde bezorging
  • Bezorgen in Nederland en België

Geniet van een uitgebreide brunch met verse broodjes en sappen, traditionele gerechten, een heerlijk dessert en nog veel meer...

Vanaf
€ 34,95
per persoon