Direct naar de contentDirect naar de footer

Valk Corporate: Hotel Assen

In elk Valk Exclusief hotel werkt een gepassioneerd salesteam. Hoe kijken zij naar hun business en wat kunnen zij betekenen voor zakelijke gasten? Dit keer gaan we langs bij Harry de Boer en Marlies van Guldener van Hotel Assen.

​Zakelijke gasten van Hotel Assen kunnen bouwen op een goed geolied team. Waar Harry de Boer als eerste ruim 25 jaar geleden de zaalreserveringen onder zijn hoede nam, daar volgde collega Marlies van Guldener twee jaar later. Samen hebben zij de afdeling sales in de afgelopen jaren vorm gegeven, verder hebben geprofessionaliseerd en nu zijn zij de sterke schouders achter elk zakelijk evenement.

Hotel Assen beschikt over achttien multifunctionele zalen, waaronder vier boardrooms. De andere zalen, die allemaal zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur, zijn geschikt voor een opstelling naar eigen voorkeur.

Lees ook:

  • In gesprek met André van Duin

    In gesprek met André van Duin

    Als bandparodist en revue-artiest was hij kampioen gekkebekkentrekker, maar de laatste jaren is André van Duin vooral actief als presentator, acteur en zanger. Sinds kort is Nederlands grootste komiek ‘Omroepman van het Jaar’. Ook daar wil hij, bescheiden als hij is, niet te lang bij stilstaan.

    Lees verder

Voordelen: prachtig natuurgebied en de gloednieuwe wellness

Bijeenkomen in Hotel Assen heeft meer voordelen. Even de deur uit tijdens een break en je staat middenin een prachtig natuurgebied waar het goed wandelen is. Of in de grote eigen moestuin van het hotel waar vanaf het voorjaar weer regelmatig rondleidingen worden gegeven.

De 189 luxe kamers en suites staan garant voor een comfortabel verblijf. Zeker nu achter het hotel een splinternieuw wellnesscenter is geopend met een grote fitnessruimte, diverse sauna’s, beautysalon en een zwembad met uitzicht op het bos. Dankzij de samenwerking met het even verderop gelegen Hotel Spier kan Hotel Assen bovendien altijd grote gezelschappen herbergen.

Meer weten over Valk Exclusief Zakelijk?