Direct naar de contentDirect naar de footer
Maak de zin af & win 2 bioscooptickets
Maak de zin af & win 2 bioscooptickets

Samen met een film editie tas, notitieboekje, popsocket, mondkapje en fleecedeken

After We Colided, de film!

Win 2 bioscooptickets voor de film After We Colided! Bij de prijs hoort ook nog eens een After We Colided film editie tas, notitieboekje, popsocket, mondkapje en fleecedeken.

Op donderdag 08 oktober 2020 gaat in heel Nederland de film After We Colided in première en die kun je gaan samen bekijken. Vul de slagzin zo creatief en leuk mogelijk in en maak kans. De bioscooptickets worden u aangeboden door Independent Films en Valk Exclusief. Máár waar gaat deze film nou eigenlijk over?

Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) en Tessa Young (Josephine Langford) verwerken hun break up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage bij uitgeverij Vance. Hier trekt ze ook de aandacht van haar aantrekkelijke nieuwe collega Trevor (Dylan Sprouse), die helemaal haar type is. Hij is slim, grappig, knap en verantwoordelijk. Maar toch kan Tessa Hardin maar niet uit haar hoofd krijgen. Hij is nu eenmaal de liefde van haar leven. Zelfs met al hun problemen en misverstanden kan Tessa niet ontkennen dat ze zich tot hem aangetrokken voelt. Ze zou willen dat ze van haar gevoelens weg kon lopen, maar zo makkelijk is dat niet. Ondanks al hun ups en downs zullen Hardin en Tessa vechten om samen te zijn… zelfs als de hele wereld hen tegenwerkt.

Check hier de trailer:

De winnaar kan met de 2 bioscooptickets zelf besluiten welke dag zij willen gaan en naar welke bioscoop. Lees in de actievoorwaarden hoe het werkt met verzilveren bij de grote ketens. Bij kleinere bioscopen raden wij aan van te voren contact op te nemen voor het verzilveren. Bekijk hier onze actievoorwaarden.

Win je niet? Iedere deelnemer ontvangt €5,- korting op een volgende overnachting bij één van de Valk Exclusief Hotels.

Na afloop van de wedstrijd zullen de winnaar bekend gemaakt worden door een persoonlijke benadering. Door deel te nemen aan deze actie gaat u akkoord met de actievoorwaarden.

De Valk Exclusief prijs winnaars van de vorige winacties uit 2020 vindt u op onze HALL OF FAME!

Vul in & Win

U kunt helaas niet langer deelnemen aan deze actie. Hou onze nieuwsbrief in de gaten voor nieuwe acties!