Direct naar de contentDirect naar de footer
Maak de zin af & win 4 bioscooptickets
Maak de zin af & win 4 bioscooptickets

samen met een Bigfoot Family rugtasje en drinkfles

Bigfoot Family, de film!

Win 4 bioscooptickets voor de film Bigfoot Family! Bij de prijs hoort ook nog eens een Bigfoot Family rugtasje en drinkfles.

Op woensdag 07 oktober 2020 gaat in heel Nederland de film Bigfoot Family in première en die kun je gaan bekijken met het hele gezin. Vul de slagzin zo creatief en leuk mogelijk in en maak kans. De bioscooptickets worden u aangeboden door Independent Films en Valk Exclusief.

Bigfoot Family heeft als Nederlandse stemmencast Buddy Vedder, Kim-Lian van der Meij, Dennis Weening en Freek Vonk. Máár waar gaat deze film nou eigenlijk over?

Bij Adam thuis is het een gezellige bende sinds zijn vader Bigfoot is teruggekeerd uit de wildernis en samen met een heleboel dieren weer bij zijn gezin woont. Bigfoot is een echte ster, terwijl Adam niets liever wil dan een normaal leven. De drukte op school, zijn eerste verliefdheid en het oefenen met zijn superkrachten is al genoeg gedoe. Maar Bigfoot wil zijn bekendheid inzetten voor het milieu en vertrekt naar Alaska waar oliemaatschappij X-tract een natuurgebied in gevaar brengt. Een paar dagen later verdwijnt hij spoorloos. Samen met zijn moeder, de ondernemende wasbeer Trapper en de onhandige beer Wilbur gaat Adam naar het Hoge Noorden om zijn vader te redden.

Check hier de trailer:

De winnaar kan met de 4 bioscooptickets zelf besluiten welke dag zij willen gaan en naar welke bioscoop. Lees in de actievoorwaarden hoe het werkt met verzilveren bij de grote ketens. Bij kleinere bioscopen raden wij aan van te voren contact op te nemen voor het verzilveren. Bekijk hier onze actievoorwaarden.

Win je niet? Iedere deelnemer ontvangt €5,- korting op een volgende overnachting bij één van de Valk Exclusief Hotels.

Na afloop van de wedstrijd zullen de winnaar bekend gemaakt worden door een persoonlijke benadering. Door deel te nemen aan deze actie gaat u akkoord met de actievoorwaarden.

De Valk Exclusief prijs winnaars van de vorige winacties uit 2020 vindt u op onze HALL OF FAME!

Vul in & Win

U kunt helaas niet langer deelnemen aan deze actie. Hou onze nieuwsbrief in de gaten voor nieuwe acties!