Direct naar de contentDirect naar de footer

WENDY’s DISQ Club WIN ACTIE!

Iedereen bedankt voor het meedoen aan de win actie van het DISQ half jaar abonnement!

Graag feliciteren wij de volgende winnaars met de fantastische prijzen! De winnaars worden persoonlijk benaderd.

1ste prijs: Joyce van Steeg uit Amersfoort

2de prijs: Pieter Kruize uit Wateringen

Prijzen:

1ste prijs: Wendy’s DISQ Club Personal Training 6 maanden T.w.v. € 300,-!

2de prijs: Wendy’s DISQ Club Personal Training 6 maanden T.w.v. € 300,-!

WAT IS WENDY’S DISQ CLUB?

Dit is het happy & healthy platform van Wendy van Dijk waar je online personal training krijgt: je meldt je aan en krijgt een trainer toegewezen die je 21 dagen lang gaat helpen fitter te worden door je beweeg- en voedingspatroon aan te passen. En je hoeft er niet eens voor naar de sportschool: je hebt persoonlijk contact met je trainer via WhatsApp, e-mail en telefoon. Drie keer per week een halfuur trainen is het doel, maar je bouwt rustig op: je begint met dagelijks tien minuten trainen. Je krijgt een DISQ (t.w.v. €199), een mobiel fitnessapparaat dat zich het beste laat omschrijven als een heupgordel met twee weerstandsbanden om je enkels waarvan je het niveau kunt aanpassen. Online, in de DISQ Online Gym, vind je workouts die je kunt doen. Tijdens het Fit For Summer Festival kun je die alvast uitproberen. Meer info info wendyonline.nl.

WAAR IS DEZE TRAINING GOED VOOR?

De DISQ-trainingen helpen je fitter, sterker en flexibeler te worden en in shape te komen, want basis oefeningen worden een stuk effectiever dankzij de extra weerstand die het apparaat je biedt. Vind je solo trainen leuk, maar sport je ook graag in groepsverband? Dat kan (en niet alleen tijdens ons festival): er zijn ook gezamenlijke DISQ-trainingen, waarbij je op de hei traint met alle andere leden, de personal trainers en Wendy van Dijk – de vrouw achter de training – herself. Zelf proberen? Strek je spieren en scoor kaartjes voor het Fit for Summer 2019! Bevalt de DISQ-training je goed, dan kun je een abonnement nemen (6, 12 of 24 maanden, stopt automatisch, inclusief vier nummers van WENDY Magazine en een e-book met recepten en voedingstips).

Iedere deelnemer aan de win actie ontvangt direct €5 korting op een volgende overnachting bij één van de Valk Exclusief Hotels.

Deze prijzen worden je aangeboden door WENDY’s DISQ Club.

De winnaars bekend gemaakt en persoonlijk benaderd.

Voer hier uw meest originele slagzin in:

U kunt helaas niet langer deelnemen aan deze actie. Hou onze nieuwsbrief in de gaten voor nieuwe acties!