Iedereen bedankt voor het meedoen. Graag feliciteren wij Mevr. L. de Leeuw uit Venlo, Dhr. H. C. Hoogerdijk uit Rotterdam en Dhr. G. Scho uit Sneek met de fantastische prijzen! De winnaars worden persoonlijk benaderd en de prijzen zijn opgestuurd!
Van zoetigheden als appeltaart en arretjescake tot hartige gerechten als hutspot en saucijzenbroodjes, de Hollandse keuken met zijn nadruk op pure en eerlijke ingrediënten heeft veel lekkers te bieden. In dit boek vind je Hollandse klassiekers met een verrassende, moderne twist, zoals bitterballen van hete bliksem, worstenbroodjes met gerookte paling, hachee van Texels lam en ijs met drop. Probeer 'vergeten' eten zoals nagelhout en jan-in-de-zak uit of ontdek streekgerechten zoals Fryske dúmkes en Limburgs zuurvlees. Maar ook appelepap, vlaflip en wentelteefjes zijn typisch Nederlands en kun je op een originele manier bereid terugvinden in dit kookboek. Of je nu op zoek bent naar simpele gerechten voor een doordeweekse dag of naar dat ene speciale feestelijke recept dat iets meer tijd in de keuken kost, dit boek biedt inspiratie voor thuiskoks die de Hollandse keuken willen (her)ontdekken. Een culinair feest van herkenning en verrassing!
Tjitze van der Dam is een bevlogen Friese chef-kok, die ervaring heeft opgedaan bij Ron Blaauw restaurant en bij De Vrienden van Jacob en executive chef was bij het INK Hotel in Amsterdam. Ook organiseert hij culinaire evenementen om mensen met elkaar te verbinden.
Maak kans op mooie prijzen:
1e prijs: Het boek Hollandse klassiekers anno nu;
2e prijs: Het boek Hollandse klassiekers anno nu;
3e prijs: Het boek Hollandse klassiekers anno nu.
Woensdag 28 juni worden de winnaars persoonlijk benaderd en op deze pagina neergezet. .
Iedere deelnemer ontvangt €5 korting op een volgende overnachting bij één van de Valk Exclusief Hotels
*U kunt maximaal 10 woorden gebruiken in de slagzin!
- Hotel naam
- Valk Exclusief
- Adres
- Winthontlaan 4 -6
- Postcode en plaats
- 3526KV Utrecht