Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Eindhoven-Best krijgt nu ook binnen vorm

Sinds het slaan van de eerste paal in 2020, wordt het hotel steeds een stukje mooier, zegt directielid Daimy van der Valk. ,,De buitenkant van het gebouw is helemaal af en nu zijn we volledig gefocust op binnen. Dit zijn de maanden waarin heel veel gaat gebeuren. We werken toe naar opengaan in het voorjaar van 2023.''

Gepubliceerd op 13 september 2022

Basis afronden

Basis afronden

Dat betekent in eerste instantie de basis afmaken. De wanden in de hotelkamers worden nu behangen, de badkamers betegeld en in de wellness-suites worden de sauna's geplaatst. Op de planning staat verder de betegeling van het zwembad, het afwerken van de plafonds in de ontvangstruimtes en het inrichten van de grote keuken voor het à la carte en live cooking restaurant.

Warm, rond en vintage

Warm, rond en vintage

Als de basis van de hotelkamers staat, start het inrichten. Uit de drie proefkamers is een mix gekozen die luxe en warmte uitstraalt door het gebruik van hout, bijvoorbeeld Amerikaans noten, messing en een vleugje ossenbloedrood in combinatie met poeder-roze. Daimy: ,,Warm, ronde vormen, een beetje vintage met een saus van de seventies. Hotel Eindhoven-Best krijgt een heel eigen gezicht.''

Prachtig uitzicht

Prachtig uitzicht

Daimy vervolgt: ,,De kamers krijgen allemaal draadloze opladers, Bluetooth-speakers en sensoren die ervoor zorgen dat je in het donker toch bij zacht brandend licht de weg naar de badkamer kunt vinden.'' Voor een heerlijke ochtendview komt het bed tegenover het raam te staan. Achter het bed is ruimte voor het bureau en een verdekt opgesteld plekje voor de koffers.

Op minivakantie bij Valk Exclusief?

Op minivakantie bij Valk Exclusief?

  • 1/2x overnachting
  • 1/2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • *Kosteloos annuleren tot 12.00 uur op de dag van aankomst

Herfstdeal vanaf €42,50 per persoon.

Herfstdeal
Tesla laadstations

Tesla laadstations

Ook de inrichting van het buitengebied wordt aangepakt. Op dit moment wordt het grote parkeerterrein aangelegd. Tesla heeft laten weten een aantal laadstations voor elektrische auto's te willen plaatsen. Het terrein krijgt onder meer grote bomen voor een natuurlijke inrichting.

Klik hier voor een volledig overzicht van laadstations voor elektrische auto's bij onze Valk Exclusief hotels.