Direct naar de contentDirect naar de footer

Een vleugje Parijs in Hotel Schiedam

Met een view die reikt tot ver voorbij Rotterdam, Gouda en Delft staat het splinternieuwe Hotel Schiedam op een unieke spot langs de A20. Van binnen is het al even spectaculair. Welkom in het allernieuwste Valk Exclusief Hotel dat in april officieel openging.

Lees ook: 'Bouwupdate Hotel Eindhoven-Best'

Franse flair

Franse flair

Bij binnenkomst voel je het al: hier heerst een vleugje Parijse charme. De receptie, een eyecatcher in goud en messing, zou zo in de Franse hoofdstad kunnen staan, net als de barista bar. De Franse flair is overal voelbaar. Van de 24-uurs hotelbar met fluwelen stoelen tot de luxe toiletten waar de vrouwelijke hotelgasten hun handen wassen in een omgeving van glanzende roze tegels en goud.

Innovatie

Innovatie

Onder het hotel bevindt zich het epicentrum van de innovatieve techniek. Hotel Schiedam wil voldoen aan de hoogst haalbare criteria op het gebied van duurzaamheid, de BREEAM Outstanding-norm. Het hotel is all electric en geheel zelfvoorzienend.

Open keuken

Open keuken

Het kloppend hart van de horeca ligt een etage hoger. Middenin is als centraal anker de grote open keuken gekomen. ,,Je kunt helemaal rondom de keuken wandelen.” Het idee van een keuken waarin de koks zicht hebben op de hotelgasten en zij op hun beurt de keukenbrigade aan het werk zien, draagt bij aan de open sfeer.

Op minivakantie naar Hotel Schiedam?

Op minivakantie naar Hotel Schiedam?

  • 1/2x overnachting
  • 1/2x uitgebreid ontbijtbuffet

Boek nu de seizoensdeal vanaf €72,50 per persoon.

Boek nu
Magische plek

Magische plek

Helemaal bovenin, op de zestiende etage en op 65 meter hoogte, bevindt zich de plek voor fine dining. Terwijl gasten in het rooftoprestaurant genieten van bijvoorbeeld kreeft of een mooi stukje wagyuvlees zien zij ’s avonds de lichtjes twinkelen tot ver voorbij Rotterdam, Den Haag en Europoort. Hotelgasten vinden hier eveneens een luxe wellness met fitness. Zittend in een van de sauna’s of liggend in het zwembad is het genieten van het uitzicht.