Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Amsterdam Zuidas

Gepubliceerd op 28 juni 2021

In de buurt van onze hotels is van alles te beleven. Van mooie natuur tot knusse steden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf. Deze week plannen we een dagje weg vanuit Hotel Amsterdam Zuidas.

9 Straatjes

Voor authentieke winkels, bijzondere horeca en schilderachtige monumenten, moet u in de 9 Straatjes zijn. Deze bijzondere straten vindt u in het hart van Unesco’s werelderfgoed net achter het Paleis op de Dam.

De 9 Straatjes liggen op 5 km afstand van het hotel.

Amsterdamse Bos

Het Amsterdamse Bos is 935 hectare groot en vrijwel geheel gelegen in de gemeente Amstelveen. In het bos is van alles te doen en te beleven. Van wandelen en fietsen tot en met optredens bijwonen en een bezoek brengen aan de geitenboerderij.

Het Amsterdamse Bos ligt op 6 km afstand van het hotel.

Amstelpark

Het Amsterdamse Amstelpark bestaat maar liefst 45 jaar. Het park is een paradijs voor kinderen. Ook kunt u genieten van prachtige tuinen, zoals de rododendronvallei. Bovendien zijn er verschillende horecagelegenheden, waar u kunt plaatsnemen voor een verkoelend drankje.

Het Amstelpark ligt op 1 km afstand van het hotel.

Fenomenaal uitzicht

De A’DAM LOOKOUT is niet de gebruikelijke observatiedesk. Vanaf de top van het iconische gebouw heeft u 360-graden uitzicht over Amsterdam en de omliggende steden. Daarnaast kunt u schommelen met Europa’s hoogste schommel Over The Edge of een rit maken in de Amsterdam VR Rollercoaster Ride.

De A’DAM LOOKOUT ligt op 8 km afstand van het hotel.

Over de grachten

Amsterdam kent maar liefst 100 kilometer aan grachten. Een leuk uitje is dan ook om de boot te pakken of mee te gaan met een rondvaart. Vaar mee en de schippers vertellen u graag over onze mooie hoofdstad.

Verschillende opstapplaatsen liggen op 7,5 km van het hotel.

Olympisch Stadion

Boek een rondleiding, kom zelf sporten of laat u culinair verrassen: het Olympisch Stadion is een bezoek waard met vrienden en familie. In het jaar 1928 werd het stadion gebruikt voor de Olympische Spelen van dat jaar. In 2000 werd de restauratie voltooid en ontvangt het jaarlijks miljoenen bezoekers.

Het Olympisch Stadion ligt op 4 km van het hotel.

ZELF OP PAD VANUIT HOTEL AMSTERDAM ZUIDAS?

ZELF OP PAD VANUIT HOTEL AMSTERDAM ZUIDAS?

  • 1 x overnachting in een kamertype naar keuze
  • 1 x ontbijt
  • gratis toegang tot onze fitness- en wellnessactiviteiten
  • verblijf in juni, juli en augustus
  • Gratis annuleren tot 12:00 uur op de dag van aankomst

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in het hotel met de zomerdeal.

Vanaf
€ 64,50
per persoon