Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Apeldoorn

Gepubliceerd op 1 november 2021

In de buurt van onze hotels is van alles te beleven. Van mooie natuur tot knusse steden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf. Deze week plannen we een dagje weg vanuit Hotel Apeldoorn.

Paleis het Loo

Bewonder de levendige paleistuin vol bloemenborders. Ze zorgen voor een visueel spektakel. Het Loo is groots opgezet en heeft een koninklijk karakter. Als u door de tuinen loopt, gaat u echt terug in de tijd.

Paleis het Loo ligt op 7 km afstand van het hotel.

De Apenheul

De Apenheul ligt midden in de natuur op de Veluwe. In het dierenpark lopen maar liefst 300 loslopende apen. Er leven zo'n 35 verschillende soorten, afkomstig uit Afrika, Zuid-Amerika en Azië.

De Apenheul ligt op 8 km afstand van het hotel.

Klimbos Veluwe

Op zoek naar avontuur? Beklim één van de negen routes, waarvan de hoogste tot zeker 18 meter de lucht ingaat. De klimavonturen zijn voor jong en oud. Van een tokkelroute tot aan moeilijke overgangen en grote netten.

Klimbos Veluwe ligt op 16 km afstand van het hotel.

Radio Kootwijk

Op een klein uur fietsen richting het westen ligt Kootwijkerzand,. Het is het grootste stuifzandgebied van West-Europa met 700 hectare natuurreservaat én zendstation Radio Kootwijk, een monumentaal pand met een bijzondere geschiedenis. In de eerste helft van de vorige eeuw was dit voormalige zendpark een belangrijke communicatieverbinding tussen Nederland en zijn toenmalige koloniën, met name Nederlands-Indië. Als u door het ongerepte gebied van Kootwijk loopt, ziet u opeens het grote zendstation.

Radio Kootwijk ligt op 8 km afstand van het hotel.

Kröller-Muller museum

Voor wie meer van cultuur houdt, ligt het Kröller-Muller museum op fietsafstand van het hotel. Het museum bevindt zich naast Nationaal Park De Hoge Veluwe. Het toont moderne en hedendaagse kunst van meesters als Vincent van Gogh en Mondriaan.

Het Kröller-Muller museum ligt op 15 km afstand van het hotel.

De Hoge Veluwe

De Hoge Veluwe wordt ook wel de groene schatkamer van Nederland genoemd. Het bezit van ongekende diversiteit aan planten- en diersoorten en bestaat voornamelijk uit loofbos, naaldbos, heide, zandverstuivingen en landbouwgronden. Bezoekt u het park? Neem dan eens een kijkje in de wildobservatieposten.

De Hoge Veluwe liggen op 17 km afstand van het hotel.

Zelf op pad vanuit Hotel Apeldoorn?

Zelf op pad vanuit Hotel Apeldoorn?

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijt
  • 1x driegangenkeuzediner
  • Gratis toegang tot fitness, zwembad en wellness
  • Plattegrond van of speurtocht door de wandeltuin van 1,5 km
  • Gratis annuleren tot 12.00 uur op de dag van aankomst

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in het hotel het dinerarrangement.

Vanaf
€ 97,00
per persoon