Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Assen

Gepubliceerd op 26 juni 2021

In de buurt van onze hotels is van alles te beleven. Van mooie natuur tot knusse steden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf. Deze week plannen we een dagje weg vanuit Hotel Assen.

Baggelhuizerplas

Als u een bezoekt brengt aan Hotel Assen, dan is een bezoek aan de Baggelhuizerplas een échte aanrader. De recreatieplas ligt aan de westkust van Assen en beschikt over maar liefst 125 hectare grond. De plas heeft een groot strand, speeleiland en vlonder in het water met een glijbaan en kabelbaan. Heerlijk voor een dag verkoeling.

De Baggelhuizerplas ligt op 1 km van het hotel.

Shoppen Assen centrum

Voor een dagje shoppen, zit u goed in Assen. Van grote bekende winkelketens in het noordelijke deel van de stad tot bijzondere boetiekjes in het zuidelijke deel van de stad. Er is voor elk wat wils. Bekijk voor uw bezoek online de openingstijden en de maatregelen rondom het coronavirus. Zo staat u niet voor verrassingen.

Het centrum van Assen ligt op 6 km van het hotel.

Drents museum

Voor kunst in Assen moet u in het Drents museum zijn. Het Drents museum toont, volgens eigen zeggen, een blik op de wereld en biedt de wereld een blik op Drenthe. Het vertelt verhalen over de archeologie, kunst en geschiedenis van de Hunebeddenprovincie.

Het Drents museum ligt op 6 km afstand van het hotel.

TT Circuit Assen

TT Circuit Assen mag natuurlijk niet ontbreken op deze lijst. Het in Assen gelegen circuit wordt gebruikt voor de MotoGP, het WK Superbike, het Brits kampioenschap superbike en de toerwagenkampioenschap DTM. U kunt het circuit bezoeken voor een rondje racen of een rondleiding.

PS De 99e TT vindt dit weekend plaats. Maar liefst 11.500 fans zijn per dag welkom!

Het TT Circuit Assen ligt op 8 km afstand van het hotel.

Nationaal Park Drentsche Aa

Neem deze zomer de tijd om Nationaal Park Drentsche Aa te bezoeken. Het landschap ontstond duizenden jaren geleden door een samenwerking van natuur en mens. Op het landschap leven veel bijzondere planten en dieren, dus er is veel te zien.

Het Nationaal Park Drentsche Aa ligt op 12 km afstand van het hotel.

Hunebedcentrum

Een bezoek aan Het Hunebedcentrum is een leuk uitje voor iedereen. Hier leert u alles rondom (het ontstaan van) de hunebedden, maar liefst 5000 jaar geleden. De expositie neemt u mee in de wereld van de hunebedbouwer en u kunt een kijkje nemen in de keientuin.

Het Hunebedcentrum ligt op 25 km afstand van het hotel.

ZELF OP PAD VANUIT HOTEL ASSEN?

ZELF OP PAD VANUIT HOTEL ASSEN?

  • 1/2 x overnachting
  • 1/2 x uitgebreid ontbijt
  • Late check-out tot 12.00 uur
  • Gratis annuleren tot 12:00 uur op de dag van aankomst

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in het hotel met het 'VIP-upgrade'-arrangement.

Vanaf
€ 56,50
per persoon