Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Düsseldorf

Gepubliceerd op 18 maart 2022

In de buurt van onze hotels is van alles te beleven. Van mooie natuur tot knusse steden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf. Deze week plannen we een dagje weg vanuit Hotel Düsseldorf.

Rheinturm

De Rheinturm is het prominente herkenningspunt van Düsseldorf met de rivier de Rijn als achtergrond. Op het observatieplatform bewondert u de skyline van Düsseldorf op 168 meter hoogte. Terwijl u geniet van een hapje en drankje, draait het restaurant in een uur om zijn eigen as op maar liefst 172,5 meter hoogte.

De Rheinturm ligt op 11 km afstand van het hotel.

Classic Remise

In deze oude loods uit 1930 werden voorheen locomotieven onderhouden. Nu bewondert u hier een grote collectie van old- en youngtimers die te koop staan. In de verschillende winkels in de loods vindt u modelauto's, kleding en reserveonderdelen.

De Classic Remise ligt op 12 km afstand van het hotel.

EKŌ-Haus

Düsseldorf kent de grootste Japanse gemeenschap in Duitsland. De siertuin en Boeddhistische tempel vormen het centrum van deze gemeenschap, waar verschillende activiteiten worden georganiseerd, zoals theeceremonies en tentoonstellingen.

Het EKŌ-Haus ligt op 9 km afstand van het hotel.

Altstadt

In het historische centrum vindt u naast winkels en musea, ook historische gebouwen. Zo vindt u het oude stadhuis op de Marktplatz en de Schlossturm uit de dertiende eeuw op de Burgplatz. In de vele cafés en restaurants kunt u genieten van het kenmerkende ‘Altbier’, wat nog in een aantal brouwerijen in Düsseldorf lokaal wordt gebrouwen.

De Altstadt ligt op 9,5 km afstand van het hotel.

Medienhafen

De Medienhafen van Düsseldorf was ooit een oude haven. Tegenwoordig is het stadsdeel volledig gerenoveerd en vindt u hier de hippe restaurants en uitgaansgelegenheden. Tijdens de fototour leert u meer over de unieke architectuur, van onder anderen architect Frank Gehry.

De Medienhafen ligt op 12 km afstand van het hotel.

Schloss Benrath

Kom tot rust met een wandeling door de paleistuinen van het roze jachtslot uit de achttiende eeuw, wat ten zuiden van de stad ligt. In het park zijn de Franse invloeden nog goed te herkennen aan de rechte lijnen en vele boomsoorten. In het hoofdgebouw en de twee vleugels rond de grote vijver vindt u verschillende musea.

Schloss Benrath ligt op 34,5 km afstand van het hotel.

Zelf op pad vanuit Hotel Düsseldorf?

Zelf op pad vanuit Hotel Düsseldorf?

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x driegangendiner
  • Gratis gebruik van de fitness en wellnessfaciliteiten

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in het hotel met het city break-arrangement.

Vanaf
€ 91,00
per persoon