Direct naar de contentDirect naar de footer

Wat te doen rondom Hotel Duiven

In de buurt van onze hotels is van alles te beleven. Van mooie natuur tot knusse steden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf. Deze week plannen we een dagje weg vanuit Hotel Duiven bij Arnhem.

Gepubliceerd op 17 oktober 2022

Burgers' Zoo

Burgers' Zoo

Bezoek tijdens uw verblijf dierentuin Burgers' Zoo. Het park heeft verschillende natuurgebieden zoals Burgers' Bush, Desert en Ocean, waar de dieren tussen de planten van hun natuurlijke habitat leven. Het park is voor het overgrote deel overdekt en het gehele jaar geopend.

Burgers' Zoo ligt op 13,5 km afstand van het hotel.

Airborne Museum

Airborne Museum

In het Airborne Museum leert u meer over Arnhem in de Tweede Wereldoorlog. Met de audiotour luistert u naar persoonlijke verhalen over de unieke collectiestukken van het museum. Bij de Airborne Experience komt de geschiedenis tot leven en door de realistische reconstructies ervaart u de Slag om Arnhem stap voor stap.

Airborne Museum at Hartenstein ligt op 26,5 km afstand van het hotel.

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Met een tocht door het Nationaal Park gaat u door de heidevelden, grasvlakten en stuifzandlandschappen. Bezoek de observatieplaatsen en sta oog in oog met een kudde moeflons (wilde schapen) of een edelhert. In het Museonder, het eerste ondergrondse museum ter wereld, komt u meer te weten over wat er onder het aardoppervlak leeft of heeft geleefd.

Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt op 18 km afstand van het hotel.

Op pad vanuit Hotel Duiven?

Op pad vanuit Hotel Duiven?

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x driegangendiner

City break arrangement vanaf €94,50 per persoon.

Boek nu
Stadswandeling

Stadswandeling

Met de stadswandeling ontdekt u de geschiedenis van Arnhem, die voor een deel terug te zien is in de monumentale gebouwen. Zo loopt u langs het St. Petersgasthuis, een van de oudste huizen van de stad. Tussendoor kunt u voor een hapje en drankje terecht bij een van de gezellige cafés en restaurants.

VVV Arnhem ligt op 9,5 km afstand van het hotel.

7straatjes

7straatjes

Voor authentieke winkels met mode, sieraden en patisserieproducten moet u in de 7 straatjes van het Stegenkwartier zijn. De vele pittoreske straatjes vormen het winkelgebied en het oude stadshart van Arnhem.

De 7straatjes liggen op 9,5 km afstand van het hotel.