Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Emmeloord

Gepubliceerd op 23 november 2021

In de buurt van onze hotels is van alles te beleven. Van mooie natuur tot knusse steden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf. Deze week plannen we een dagje weg vanuit Hotel Emmeloord.

Bosbad Emmeloord

In Bosbad Emmeloord kunt u terecht voor een frisse duik. U kunt deze winter binnen terecht in maar liefst vier verwarmde bassins, met zes zwembanen en twee duikplanken. Bovendien is er ruimte in het grote 25-meterbad voor zwemlessen, wedstrijdzwemmen en waterpolo. Ook organiseert het Bosbad regelmatig zwemevenementen zoals discozwemmen, waar de jetstreams en feestverlichting voor de sfeer zorgen, en spellen in de schoolvakanties.

Bosbad Emmeloord ligt op 2 km afstand van het hotel.

Kinderboerderij Emmelerbos

Kinderboerderij Emmelerbos is van alle markten thuis. Hier vindt u allerlei soorten dieren. Van konijnen, schapen en koeien tot aan een vlindertuin, bijenkorven en een insectenhotel. Bezoekers kunnen de dieren bekijken en voeren en met de konijnen knuffelen. Bovendien beschikt de kinderboerderij over een speeltuin en een groot springkussen waar kinderen lekker kunnen spelen. De kinderboerderij is geopend van dinsdag tot en met zondag.

Kinderboerderij Emmelerbos ligt op 2 km afstand van het hotel.

De Orchideeën Hoeve

De Orchideeën Hoeve is een junglepark met tropische dieren, die in het park vrij leven. Het park is volledig overdekt, dus wat de weersomstandigheden ook zijn: een bezoek aan de Orchideeën Hoeve is altijd mogelijk. Door het jaar heen ziet u hoe de seizoenen effect hebben op de bloemen en planten. Misschien bent u wel aanwezig bij de ontpopping van één van de tropische vlinders. De ravotters binnen de familie kunnen zich daarnaast helemaal laten gaan in de spectaculaire speeltuin.

De Orchideeën Hoeve ligt op 8 km afstand van het hotel.

Museum Schokland

Museum Schokland is een openluchtmuseum in de Noordoostpolder. In het museum leert u meer over voormalig eiland Schokland, de omringende polder en het verhaal van leven met water. Vanaf de IJstijd tot en met de drooglegging van de Noordoostpolder. Wilt u zich meer verdiepen in de geschiedenis van Nederland? Plan dan uw bezoek aan Museum Schokland.

Museum Schokland ligt op 14 km afstand van het hotel.

Nationaal Park Weerribben-Wieden

Dit park is met ruim 10.000 hectare grond het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest-Europa. Gaat u voor een dag natuurwandelingen of zoekt u een mooie fietsroute? Dan vindt u hier een prachtig labyrint aan plassen, meren, slootjes en mysterieus ogende moerasbossen. Bovendien is dit de leefruimte voor allerlei soorten planten en dieren.

De Weerribben-Wieden liggen op 22 km afstand van het hotel.

Giethoorn

Ervaar het Venetië van het Noorden vanuit Hotel Emmeloord. Ontdek zelf waarom toeristen jaarlijks massaal naar Giethoorn trekken tijdens een bezoek aan Nederland.

Giethoorn ligt op 27 km afstand van het hotel.

Zelf op pad vanuit Hotel Emmeloord?

Zelf op pad vanuit Hotel Emmeloord?

  • Ontvangst met koffie en gebak
  • 1x overnachting in een comfort kamer
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x driegangenkeuzediner
  • 1x toegangskaart voor de Orchideeën Hoeve
  • 1x verrassing per kamer na de Orchideeën Hoeve
  • Gratis annuleren tot 12.00 uur op de dag van aankomst

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in het hotel met het Orchideeën Hoeve-arrangement.

Vanaf
€ 89,00
per persoon