Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Emmen

In de omgeving rondom onze Valk Exclusief hotels is er veel te doen. Deze keer plannen we een dag vol activiteiten vanuit Hotel Emmen. Ga eropuit en ontdek!

Gepubliceerd op 24 oktober 2022

WILDLANDS Adventure Zoo

WILDLANDS Adventure Zoo

In WILDLANDS Adventure Zoo maakt u een wereldexpeditie in één dag. Ontdek nieuwe werelden en sta oog in oog met wilde dieren. Het park is opgedeeld in drie themagebieden. In 'Jungola' draait het om de jungle, in 'Serenga' staan de savanne en de woestijn centraal en in 'Nortica' gaat het om het poolgebied.

WILDLANDS Adventure Zoo ligt op 8 km afstand van het hotel.

Industrieel Smalspoor Museum

Industrieel Smalspoor Museum

Maak een rit met een van de treintjes en rijd door het park 'de Hondsrug'. Hier komen meer dan zeventig vogelsoorten voor en groeit weer veenmos. Bovendien is het onderdeel van Geopark de Hondsrug, dat sinds 2015 de status 'UNESCO Global Geopark' heeft.

Het Industrieel Smalspoor Museum ligt op 11 km afstand van het hotel.

De locomotief op de foto is een voorbeeld.

De Hondsrug

De Hondsrug

Het Hondsrug UNESCO Global Geopark is groter dan de Hondsrug alleen. Naast haar ruggen en dalen uit de ijstijd en vele prehistorische schatten, wordt het landschap gescheiden door beekdalen. Het loopt van het centrum van Groningen tot de vestingstad Coevorden.

De Hondsrug ligt op 13 km afstand van het hotel.

Op pad vanuit Hotel Emmen?

Op pad vanuit Hotel Emmen?

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijt

Sunday Special vanaf €44,75 per persoon.

Boek nu
Kabouterland

Kabouterland

In het hart van het Drentse dorpje Exloo ligt Kabouterland. Ga op stap met de kinderen en beleef een dag met kabouters, trollen en dieren. Ook vindt u hier diverse speeltuinen waarin de kinderen helemaal los kunnen gaan.

Kabouterland ligt op 26 km afstand van het hotel.

Winkelcentrum de Weiert

Winkelcentrum de Weiert

Winkelcentrum de Weiert is hét grootste overdekte winkelcentrum in het noordoosten van Nederland. Of u nu komt voor de laatste mode, dagelijkse boodschappen, de nieuwste gadgets of de lekkerste delicatessen: hier vindt u wat u nodig heeft.

Winkelcentrum de Weiert ligt op 17 km afstand van het hotel.